Κυριακή, Ιανουαρίου 13

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΣΑΜΗ-ΔΙΛΙΝΑΤΑ)


Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  1-3







ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΓΙΑ 4ΑΔΑ 3-1 ΤΗ ΣΑΜΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
   Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σήμερα το πρωί τα Διλινάτα πιο αποφασιστικά και με καθυστέρηση 45' πήραν σημαντική νίκη από τη Σάμη με σκορ 3-1 και μάλιστα με ανατροπή αφού αυτή που προηγήθηκε στο σκορ ήταν η ομάδα του Θ. Βουκελάτου στο α΄ ημίχρονο.
   Η Σάμη ήταν καλύτερη των Διλινάτων στο α΄ ημίχρονο, στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο σαν ομάδα και το παιχνίδι της ήταν βασισμένο στις αντεπιθέσεις με κινητήριο μοχλό τον τχύτατο και επικίνδυνο Γιάννη Αμούργη που ήταν και ο σκόρερ της.
   Στο β΄ημίχρονο η ομάδα του Τ. Φωή φάνηκε να "αφυπνίζεται" και μπροστά στο φάσμα μιας διαγραφόμενης ήττας άρχιζε να παίζει καλό ποδόσφαιρο και τελικα να κάνει την ανατροπή με μια μεγάλη νίκη.
   Φάσεις και γκολ
  Στο 20΄ σε εκτέλεση φάουλ των παικτών της Σάμης και πάσα στον Γιάννη Αμούργη, ο τελευταίος με άπιαστο σουτ στο αριστερό "Γ" της εστίας του Αλιάι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας μπροστά στο σκορ 1-0 την ομάδα του.    
   Στη συνέχεια τα Διλινάτα προσπαθούσαν με μακρινά σουτ των Σκριβάνου, Δημήτρη και Χρήστου Τζωρτζάτου να απειλήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. 
   Τελευταία φάση του ημιχρόνου είναι και πάλι για τους τυπικά γηπεδούχους όταν το φάουλ που εκτελεί ο Δευτεραίος στέλνει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Αλιάι.
   Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46΄ ο Γιώρ. Αναλυτής θα προσπαθήσει με παράλληλη πάσα να βρει τον Κίριο στην περιοχή χωρίς ωστόσο να προλάβει ο τελευταίος.
   Ένα φάουλ στο 55΄ του Χρήστου Τζωρτζάτου θα αποκρουστεί πάνω στη γραμμή από τον Αρ. Αμούργη.
  Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 68΄ όταν ο τερματοφύλακας Φιλιππάτος αποκρούει προσωρινά την μπάλα, η οποία φθάνει στον Θ. Αναλυτή, που πλασάρει εύκολα πετυχαίνοντας το 1-1.
   Στο 76΄ η ομάδα του Τάκη Φωή θα πάρει "κεφάλι" στο σκορ όταν ο Σπ. Τζωρτζάτος θα σουτάρει από μακρυά, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών ξεγελώντας τον Φιλιππάτο και καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-2.
   Μετά από αυτό το γκολ η Σάμη προσπάθησε για την ισοφάριση, κάτι που τελικά δεν κατάφερε. Και όχι μόνο αυτό, στο 89΄οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το τελικό 1-3 μετά από ωραία προσπάθεια του Παππά και πάσα στο Γιώρ. Αναλυτή, που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
   Οι συνθέσεις
Σάμη:(Θ. Βουκελάτος), Φιλιππάτος, Τουλάτος, Αμούργης Αρ., Αυγερινός, Καππάτος, Μωραΐτης, Αραβαντινός, Νικολοβιένης (70' Κόκκαλης), Δευτεραίος (90' Μιχαλίτσης), Αμούργης Ι., Άννινος.
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάι, Παρασκευόπουλος (45' Θεοδωρακάτος), Αναλυτής Σ., Τζωρτζάτος Δ., Τζωρτζάτος Σ., Χαραλαμπόγλου, Μίρτο, Σκριβάνος, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χ., Κίριο (65' Ομουριάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου