Κυριακή, Ιανουαρίου 27

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΓΚ/ΚΟΣ-ΠΑΛΗΞ/ΚΟΣ)

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0









ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Ο ΠΑΓΚΕ 1-0 ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ 
Ρεπορτάζ:Χάρης Πρεντάνος
Σε ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις ο Παγκεφαλληνιακός επικράτησε 1-0 του Παλληξουριακού, μια νίκη πολύτιμη για την σωτηρία της ομάδας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου με τον Πάγκε ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Ζαίμι και Πλατανίτη στο 35' να έχει σαν αποτέλεσμα να χαθεί  τετ-α-τετ του τελευταίου  λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Παλληξουριακός απάντησε στο 40' όταν από μακρινή πάσα του Λυκούδη προς τον Παπαδάτο μέσα στην περιοχή, το πλασέ του τελευταίου  έφυγε λίγο άουτ.
Στο 54' ύστερα από κάθετη πάσα ο Πλατανίτης από δεξιά περνώντας δυο παίκτες με ψύχραιμο σουτ πετυχαίνει το 1-0 για τον Παγκεφαλληνιακό.
Στο 65' ο Παλληξουριακός μένει με 10 παίκτες ύστερα από κόκκινη του Παπαδάτου. Παρόλα αυτά πιέζει και στο 75' ύστερα από σέντρα του Λυμπερόπουλου, η κεφαλιά του Μαυροειδή αποκρούεται από τον τερματοφύλακα του Πάγκε.
Στο 77' ο Τούρλας με ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά περνάει και τον τερματοφύλακα, το πλασέ του οποίου όμως αποκρούεται πάνω στη γραμμή από τον Φαρακλό.
Στο 83' ο νεαρός Αραβαντινός ύστερα από λάθος διώξιμο των αμυντικών του Παγκε θα βρεθεί αμαρκάριστος στην περιοχή το πλασέ του  όμως καταλήγει άουτ.

Στο 88' ο Πλατανίτης ύστερα από ωραία σέντρα από αριστερά  βρίσκεται μόνος του στο ύψος του πέναλτι το πλασέ όμως που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παλληξουριακού. 
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Παν. Παίζη και Αλ. Σπυράτο.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: (Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής, Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Βεκερίδης (Κίριο), Παπαθεοδωρόπουλος, Ζαίμι, Κοτίνης, Πλατανίτης, Μερολάι (Τούρλας), Νουρεντίνι (Καραντινός). 
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Γ. Θωμάς), Μοσχόπουλος, Γαβαλάς, Φαρακλός, Καμινάρης (Μαρκάτος Σ.), Ζερβός, Μαυροειδής, Λυκούδης, Παπαδάτος, Λαδάς (Λυμπερόπουλος), Βολινσκι, Κοζομπόλης (Αραβαντινός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου