Δευτέρα, Ιανουαρίου 21

Σπουδαία εμπειρία στην Πάτρα για τους παμπαίδες του ΑΣΚ


Μια σπουδαία εμπειρία βίωσαν οι παμπαίδες του Α.Σ.Κ. στο Σαββατιάτικο παιχνίδι τους στην Πάτρα. Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι οι μικροί αθλητές του ΑΣΚ ηττήθηκαν στην Πάτρα από την Προοδευτική με 33-30.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους πιτσιρικάδες του Πάνου Ματιάτου να δείχνουν για μία ακόμη φορά, εξαιρετικά δείγματα γραφής και να χάνουν στις λεπτομέρειες.
Για τον Α.Σ.Κ. έπαιξαν οι: Μουίκης Γιάννης, Γιαννάτος Κωνσταντίνος, Κουμαριώτης Χρήστος, Ζαπάντης Σπύρος, Τραυλός Αλέξανδρος, Μπλέτσος Δημήτρης, Γκότσα Ερμιγκέν, Θεοδωράτος Σπύρος, Ντεράι Μαριγκλέν, Σπανόπουλος Γιάννης, Αυγουστάτος Γεράσιμος, Αλεξανδράτος Διονύσης.
Προπονητής της ομάδα των παμπαίδων ο Πάνος Ματιάτος, την αποστολή συνόδευσε στην Πάτρα ο έφορος Γιώργος Γιαννάτος.
Εξαιρετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ενώ ήταν προγραμματισμένο να παίξουν στο βοηθητικό γήπεδο του Απόλλωνα Πατρών κατόπιν διαμεσολάβησης του γενικού διευθυντή των ακαδημιών του Απόλλωνα Τάκη Πετρόπουλο, ο αγώνας έγινε στο κανονικό μεγάλο γήπεδο του Απόλλωνα προς ικανοποίηση των μικρών παικτών.
Επίσης μετά από συνεννόηση του κ. Πετρόπουλου με τη διοίκηση του Απόλλωνα ανακοινώθηκε ότι οι παμπαίδες του Α.Σ.Κ. είναι προσκεκλημένοι να παρακολουθήσουν δωρεάν έναν αγώνα της Α1 του Απόλλωνα.
Ο ΑΣΚ ευχαριστεί ιδιαιτέρως για’ αυτή την πρόσκληση από την ομάδα του Απόλλωνα. Μετά τον αγώνα μάλιστα, οι παμπαίδες του Α.Σ.Κ. είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την προπόνηση του Απόλλωνα και να δουν από κοντά τις μπασκετικές ικανότητες των αστέρων της ομάδας της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου