Τρίτη, Ιανουαρίου 29

ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΑΥΡΙΑΝΗ

Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται αύριο το τοπικό κύπελλο όπου στο πλαίσιο της Α΄φάσης 3ης σειράς του θεσμού θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Προόδου Ιθάκης-Παγκεφαλληνιακού, Α.Ε.Κ.-Διλινάτων και Φωκάτων- Εικοσιμίας.
Σε αυτή την σειρά συμμετέχουν έξι ομάδες της Α' κατηγορία και δύο της Β'.
Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ















ΑΜΦΙΡΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ.... ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Στην Ιθάκη και στο βαθύ ανοίγει η αυλαία των αγώνων με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ της τοπικής Προόδου και του Παγκεφαλληνιακού στον πρώτο μεταξύ  των δυο ομάδων για την 3η σειρά.
Η Πρόοδος με εξασφαλισμένη (όχι μαθηματικά αλλά θεωρούμε ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα) έχει σαν στόχο την πρόκριση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για αυτό αφού η Ιθάκη φέτος θα φιλοξενήσει τον τελικό και θέλει να είναι παρούσα σε αυτόν μετά από πολλά χρόνια.
Ο Παγκεφαλληνιακός από την άλλη με ανεβασμένη στα ύψη την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μετά την μεγάλη νίκη-παραμονή επί του Παλληξουριακού την Κυριακή για το πρωτάθλημα θα επιδιώξει κατ' αρχήν το καλό αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα αν οι συνθήκες του αγώνα θα είναι ευνοϊκές θα προσπαθήσει για την ισοπαλία ή τη νίκη.
Στην Πρόοδο επιστρέφουν οι τραυματίες Τσιντήλας, Λαγκαδάς ενώ θα λείψουν για διάφορους λόγους οι Τσίρος, Αρδαβάνης και Τόφαλος.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11:30 με διαιτητή τον κ. Βασιλόπουλο και βοηθούς τους τους κ.κ. Κιόση Κων. και Κωστόπουλο Σερ.
Πως έφτασαν οι ομάδες μέχρι εδώ
Η Πρόοδος στην 1η σειρά απέκλεισε με δυο ισοπαλίες τον Α.Ο. Πρόνννων, 0-0 στην Ιθάκη και 1-1 στις Κεραμειές, περνώντας ουσιαστικά με το εκτός έδρας γκολ.
Ο Παγκέ απέκλεισε στην ίδια σειρά με δυο νίκες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 1-0 και 2-5 τα Ομαλά.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ















ΦΑΒΟΡΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ .... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις Κεραμειές στις 3 μ.μ. τα τυπικά γηπεδούχα Φωκάτα φιλοξενούν την κατά μια κατηγορία ανώτερη τους, ομάδα της Εικοσιμίας.
Οι γηπεδούχοι πρωτοπόροι στην Β' κατηγορία, με μια αξιόλογη ομάδα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και επειδή στο κύπελλο πολλά έχουν δει τα μάτια τους θα παλέψουν για το αποτέλεσμα που θα τους αφήνει να κάνουν όνειρα για την έκπληξη στο επόμενο παιχνίδι.
Από την άλλη η Εικοσιμία μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της επί του Α.Ο.Κ.Ι. την προηγούμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας και την σχεδόν βέβαιη κατάκτηση της 2ης θέσης και υπό κάποιες προϋποθέσεις διεκδίκηση της 1ης,  θα κατέβει με σοβαρότητα για νίκη με σκορ που θα της δίνει πρόκριση στον επαναληπτικό. Άλλωστε και καλύτερη αλλά και πιο ποιοτική ομάδα διαθέτει. 
Όπως και να έχει όμως το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι όπου τα Φωκάτα δεν έχουν να χάσουν τίποτε από αυτό . 
Ελλείψεις υπάρχουν και στις ομάδες ωστόσο θα δοθούν οι ανάλογες λύσεις από τους δυο προπονητές, από εκεί και πέρα το θέμα είναι τι θα κάνει ο Δ. Ζησιμάτος και αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Σκαλτσή Αθ.
Πως έφτασαν οι ομάδες μέχρι εδώ
Τα Φωκάτα στην 1η σειρά απέκλεισαν με δυο νίκες την Έρυσσο, 8-0 στις Κεραμειές και 3-1 στα Μακρυώτικα περνώντας εύκολα στην επόμενη σειρά.
Η Εικοσιμία απέκλεισε στην ίδια σειρά με δυο νίκες και αυτή την Ανωγή με 3-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου  και 6-1 στις Κεραμειές.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ












"ΜΑΧΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Α.Κ.
Την ίδια ώρα και στο πιο δυνατό ζευγάρι της σειράς στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και αήττητη ομάδα της Α.Ε.Κ., φιλοξενεί τους περυσινούς finalist του θεσμού σε ένα παιχνίδι το οποίο θέλουν και οι δυο  για να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση τους στα ημιτελικά μιας και στόχος τους είναι η διάκριση μέσω και του κυπέλλου, ιδιαίτερα για τους "κιτρινόμαυρους" που φέτοςονειρεύονται το νταμπλ.

Τα Διλινάτα παλεύουν για να κρατήσουν την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα ενώ η Α.Ε.Κ. δύσκολα θα χάσει την πρωτιά σε αυτό στην κανονική του διάρκεια.
Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου επικράτησε εύκολα των αυριανών αντιπάλων τους για το πρωτάθλημα, αλλά αλίμονο αν  μείνουν σε αυτό, αφού αυτό το παιχνίδι είναι για έναν θεσμό που μπορεί κρύβει πολλές εκπλήξεις και σίγουρα δεν θα έχει καμία μα καμία σχέση με εκείνο του Σαββάτου. 
Προβλήματα οι ομάδες δεν έχουν ιδιαίτερα και θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για μια νίκη με σκορ που θα τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον επαναληπτικό. 
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Παν. και Βουτσινά Νικ.  
Πως έφτασαν οι ομάδες μέχρι εδώ
Η Α.Ε.Κ. είναι η μοναδική ομάδα από αυτές που συμμετέχουν στην 3η σειρά που έχει τέσσαρους αγώνες.
Η Α.Ε.Κ. στην 1η σειρά απέκλεισε με δυο νίκες την Σάμη, 3-1 και 4-1 Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Στην 2η σειρά που συμμετείχε απέκλεισε με δυο πανεύκολες νίκες τον Οδυσσέα Ιθάκης 4-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 11-0 στο Βαθύ.
Τα Διλινάτα απέκλεισαν στην 1η σειρά με δυο νίκες και αυτά τον Παπυργιακό με 3-1 και 6-1 στο Δ.Α.Κ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου