Σάββατο, Ιανουαρίου 5

ΦΙΛΟΙ ΤΣΑΓΚΟΥ – ΦΙΛΟΙ ΚΟΚΟΡΑ:ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ "Χ"

ΦΙΛΟΙ ΤΣΑΓΚΟΥ – ΦΙΛΟΙ ΚΟΚΟΡΑ 4-4
  Για 4η συνεχή χρονιά και σα να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από το περυσινό σφύριγμα της λήξης του 3ου αγώνα, στο γήπεδο του Καραβόμυλου συναντήθηκαν και πάλι η παρέα των φίλων του Τσάγκου και αυτή του Κόκορα σε έναν αγώνα ιδιαίτερης σημασίας, χωρίς να ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, χωρίς σκοπιμότητες, αφού ο σκοπός του ήταν ιερός, αλλά με πολύ πολύ «πλάκα» και πειράγματα μεταξύ των αγωνιζομένων ποδοσφαιριστών.
  Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει η γιορτή να έχει επιτυχία και τα κατάφεραν.
  Ο αγώνας ως γνωστό διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό αφού τα χρήματα που  συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν μέσω Πρόνοιας σε ευπαθείς οικογένειες του νησιού.
  Παλιοί και νέοι «αστέρες» της περιοχής συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο γήπεδο του Καραβόμυλου δείχνοντας τα πολλά "καντάρια" μπάλας που ξέρουν ξεδιπλώνοντας το σπουδαίο ταλέντο τους το οποίο έμεινε ανεξίτηλο σε πείσμα των χρόνων που πέρασαν. Τα άσπρα μαλιά και  οι κοιλίτσες, δεν τους εμπόδισαν να δείξουν το πλούσιο ταλέντο  τους αποδεικνύοντας ότι ακόμη και σε αυτή την ηλικία δεν έχει χαθεί.
 Ενέργειες που θα ζήλευαν πολλοί από τους σημερινούς ποδοσφαιριστές συνέθεταν το πολύ όμορφο θέαμα και το χειροκρότημα που εισέπραξαν ήταν η ανταμοιβή τους σε αυτά που έκαναν στο γήπεδο αλλά και για τα οκτώ υπέροχα γκολ που πέτυχαν.
 Για την ιστορία να πούμε ότι το παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή αφού ολοκληρώθηκε με σκορ 4-4.
    Έτσι  η ομάδα του Τσάγκου διατήρησε την υπεροχή της σε νίκες  έχοντας κατακτήσει δυο έναντι μιας αυτής του Κόκορα.
     Τα γκολ πέτυχαν οι:
Για την ομάδα του Τσάγκου οι: Βαλλάτος Γιαν. 2, Αρης Καβαλλιεράτος και Σπ. Καψογιώργος από 1.
Για του Κόκκορα οι: Άννινος-Χωραφάς Κ. 2. Βιτωράτος Κ. και Πολυχρονάτος Γιωργ. (πεν.) από 1.
Διαιτητής: Ο Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους Τουλάτο και Τζωρτζάτο.
Συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Φίλοι Τσάγκου:Αλεξάτος, Δευτεραίος, Νικολάτος, Μάκ. Βαλλάτος, Καψογιώργος, Τασ. Βαλλάτος, Γιαν. Βαλλάτος, Μωραϊτης Νικ., Δελαπόρτας, Καβαλλιεράτος, Βουκελάτος Θ., Τελ. Αμούργης, Ζησιμάτος, Μιχαλάτος, Καλιβωκάς.
Φίλοι Κόκκορα: Δευτεραίος, Χαριτάτος, Σταμούλης, Κ. Βιτωράτος, Διγαλέτος, Χριστοδούλης, Δ. Σπαθής, Γ. Πολυχρονάτος, Β. Μωραίτης, Δρακουλόγκωνας, Φιλιππάτος, Π. Μπαζάρογλου, Κ. Άννινος, Κ. Νικολοβιέννης, Γιαν. Πολυχρονάτος.
Χορηγοί του αγώνα ήταν οι: Γιώργος Κλαουδάτος Γενικό εμπόριο, και Άννινος Χωραφάς Εμπόριο κρεάτων.
Χορηγοί επικοινωνίας: Sportsthea, kefalonia sports news,εφημερίδα Κεφαλονιά και ΗΧΩ system.
Μικρά από τον αγώνα
*    Αρκετός κόσμος στο γήπεδο του Καραβόμυλου και φέτος δείχνοντας έτσι πόσο στηρίζουν στην περιοχή τέτοιες ενέργειες.
*   Ο Τέλης Αμούργης μας είπε ότι η ομάδα του κόκκορα είναι ομάδα του “κεφαλαίου” αφού σε αυτή αγωνίζονται πολλοί επαγγελματίες, ενώ αυτή του Τσάγκου είναι λαϊκής βάσης.... Και φυσικά έπεσε πολύ γέλιο.
*   Αυτό που ακούστηκε από την πλευρά Τσάγκου για την “κατάρρευση” του β΄ημιχρόνου, ότι φταίει η τσίκνα από τα σουβλάκια, μάλλον σαν δικαιολογία φαίνεται!!!
*    Εντύπωση έκανε η παρουσία του Θ. Γαλιατσάτου που έπαιξε όλο τον αγώνα με το ίδιο πάθος και μάλιστα στο τέλος οι γκράμπες δε τον εμπόδισαν να συνεχίσει μέχρι τη λήξη!!! Μπράβο Θοδωρή, σε βλέπω πολύ δυνατό σε άμυνα και επίθεση!!!! 
*   Μοναδικό πρόβλημα του αγώνα ήταν το γήπεδο.....Απαράδεκτο!!!Και του χρόνου παιδιά γεροί και δυνατοί!!!
*   Η ψησταριά που είχαν ανάψει έξω από το γήπεδο οι διοργανωτές αναστέναξε για τα καλά αφού όλοι ανεξαιρέτως την τίμησαν δεόντως.
  Αργότερα θα έχουμε ηχογραφημένες δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές του σημερινού αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου