Τρίτη, Ιανουαρίου 22

ΕΘΝΙΚΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ:Ο Σάκης Κεχαγιάς νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των Ανδρών

Ο Σάκης Κεχαγιάς είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, όπως αποφάσισε σήμερα (22/1) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου Δημήτρη Διαθεσόπουλου.
Συνεργάτης του θα είναι ο Κώστας Βαμβακάρης.

Η ΚΟΕ θα προτείνει επίσης στον Νίκο Βενετόπουλο όπως ενταχθεί στο τιμ των ομοσπονδιακών τεχνικών για τις υποδομές του αθλήματος.


KEXAGIAS
Αριστερά ο Σάκης Κεχαγιάς και δεξιά του ο Γιώργος Μορφέσης
Διαθεσόπουλος: «Εμπιστοσύνη σε νέους»
Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μιλώντας για την επιλογή των δύο τεχνικών, δήλωσε: «Η Ομοσπονδία έχει εμπιστοσύνη σε νέους ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα αφοσίωσης και αγάπης για το άθλημα της υδατοσφαίρισης και φυσικά διαθέτουν φιλοδοξίες για διάκριση.

Η απόφαση μας αυτή συνάδει φυσικά και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία γενικότερα.
Εύχομαι και στα δύο παιδιά καλή πορεία και καλές επιτυχίες».
WHO IS WHO
Ο Σάκης Κεχαγιάς ήταν το 2012, ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Εφήβων που κατέλαβε την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ τον περασμένο Δεκέμβρη, ενώ νωρίτερα ήταν συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού των Γυναικών Γιώργου Μορφέση (2009-12).
Ήταν παρών στα Παγκόσμια πρωταθλήματα του 2009 (4η θέση) και 2011 (χρυσό μετάλλιο), καθώς και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2010 (αργυρό μετάλλιο) και 2012 (αργυρό μετάλλιο).
Δούλεψε στις υποδομές του Εθνικού Πειραιά, τον Ιωνικό Νίκαιας, τον Νηρέα Χαλανδρίου, τον Ποσειδώνα Ιλισίων,  τον ΠΑΟΚ και την αιγυπτιακή Γκεζίρα, ενώ υπήρξε πολίστας του Εθνικού Πειραιά (πρωταθλητής το 1994), του ΝΑΟ Κέρκυρας και του ΕΝΟΑ και το 1993 ήταν 4ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων με την Εθνική.
Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ. Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976, είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.
Διαδέχεται, τον Ντράγκαν Άντριτς που αποχώρησε τον Οκτώβρη του 2012 από την τεχνική ηγεσία των Ανδρών.
Ο Κώστας Βαμβακάρης, διετέλεσε συνεργάτης και του Ντράγκαν Άντριτς, τα τελευταία δύο χρόνια, στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών και ήταν αυτός που κοουτσάρισε την Εθνική μας ομάδα στα παιχνίδια του Γουόλρντ Λιγκ, αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ντράγκαν Άντριτς.
Κεχαγιάς: «Υπόσχεση για δουλειά»
Σάκης Κεχαγιάς
Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις, τονίζει: «Νιώθω μεγάλη χαρά, όπως είναι φυσικό. Νιώθω επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και προσωπικά τον Πρόεδρο της Δημήτρη Διαθεσόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου.
Είναι μεγάλη η τιμή το ίδιο και η ευθύνη.
Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες στο τιμ της Εθνικής ομάδας, υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε υπεύθυνα, μεθοδικά και με μεγάλη θέληση, για το επιθυμητό αποτέλεσμα»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου