Σάββατο, Ιανουαρίου 5

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

   Σε ηλικία 68 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στην κλινική Ερυθρός Σταυρός ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κώστας Αλεξανδρίδης.

  Ο εκλιπών είχε διατελέσει στο παρελθόν και για την διετία 2000-2001 πρόεδρος της Ε.Π.Ο., ενώ έχει διατελέσει για μια δεκαετία και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος την περίοδο 1976-1986.
   Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στο Κρανίδι.
  Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η FOOTBALL LEAGUE-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ αναφέρουν τα εξής:
  «Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Ε.Π.Ο. Κώστα Αλεξανδρίδη και τα θερμά τους συλληπτήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η απώλεια του Κώστα Αλεξανδρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το αγαπημένο μας άθλημα ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας τη διετία 2000-2001, προκαλεί θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια.

Την Ε.Π.Ο. στην κηδεία του Κώστα Αλεξανδρίδη, η οποία θα γίνει στο Κρανίδι στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 5-1-2013, θα εκπροσωπήσει ο κ. Νικόλαος Προύντζος.».
   «Η FOOTBALL LEAGUE-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθιά λύπη της για τον χαμό του προέδρου της Ο.Δ.Π.Ε. και πρώην προέδρου της Ε.Π.Ο. Κώστα Αλεξανδρίδη. Ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου