Δευτέρα, Ιανουαρίου 28

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ-ΦΩΚΑΤΑ)

  
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 2-3








"ΣΑΛΠΙΣΜΑ" ΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ.......
 ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η 4ΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΑΡΟ
‘Ενα πολύ καλό παιχνίδι που ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Μακρυωτίκων ανάμεσα στην πρωτοπόρο ομάδα των Φωκάτων και τον Πυλαριακό.
 Ένα δυνατό ντέρμπι με πολύ θέαμα που φαίνεται και από την εναλλαγή του σκορ καθώς οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, η κάθε μια για διαφορετικό λόγο. Τα μεν Φωκάτα για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο δε Πυλαριακός για να αυξήσει τις πιθανότητές του για την είσοδό του στην τετράδα των playoffs
Η ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου παρατάχθηκε στο γήπεδο με πολλές ελλείψεις, παρ΄ όλα αυτά όμως, πάντα αξιόμαχη, κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Αλλά και ο Πυλαριακός σε καμία στιγμή δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι. Αντίθετα, ευρισκόμενος πίσω στο σκορ κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και στη συνέχεια να προηγηθεί στο σκορ δίνοντας έτσι πολλές ελπίδες για το θετικό αποτέλεσμα, που όμως τελικά δεν ήρθε.
Οι Φάσεις του αγώνα
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 23΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά διώχνουν οι αμυντικοί, η μπάλα φτάνει στον Αλεξάτο ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή αφού προσποιείτε εξαιρετικά τους αμυντικούς των γηπεδούχων, πετυχαίνει το 0-1.
Η ισοφάριση 1-1 για τους γηπεδούχους έρχεται στο 35΄ όταν ο Ποταμιάνος εκτελεί απευθείας φάουλ για την ομάδα του Πυλαριακού και ο ποδοσφαιριστής των Φωκάτων Σαρλάνης στην προσπάθειά του να την απομακρύνει, με το κεφάλι του την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.
Το α΄ ημίχρονο θα τελειώσει με σκορ 2-1 για τους γηπεδούχους με σκορερ τον Πάπα Β. ο οποίος μπήκε στην περιοχή των Φωκάτων από αριστερά, επιχείρησε διαγώνιο σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Ψαλλιδάκη.
Ο Σταμένης είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ισοφαρίσει στο 57΄ για τα Φωκάτα αφού με κεφαλιά, μετά από σέντρα ακριβείας από αριστερά του Κουρκουμέλη, θα κάνει το 2-2 για την ομάδα του.
Ευκαρία να προηγηθεί για δεύτερη φορά στο 65’ έχασε ο Πυλαριακός όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουγιανού.
Ότι έχασε στο 65΄ ο Πυλαριακός κέρδισαν στο 70΄ τα Φωκάτα, αφού κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με 2-3 με κεφαλιά του Σαρλάνη ύστερα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Βανδώρου.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ. και Σκαλτσή Αθαν.
Συνθέσεις
Πυλαριακός: (Κ. Κουγιανός), Μακρής, Καρούσος Π., Φούκας (75΄ Καρούσος Σπ.), Παπαδάτος, Κουλουμπής, Μιχελής (65΄Θεοδωράτος), Μπαλάι Ρομ., Κουγιανός, Γασπαρής Αλ., Ποταμιάνος, Πάπα Βαγγ.
Α.Ο. Φωκάτα: (Μ. Αθηναίος), Ψαλλιδάκης, Αυγουστάτος, Ρικάι, Μάστορας, Πολυδωράτος, Σαρλάνης, Ντουκάι, Βανδώρος, Κουρκουμέλης Ι., Σταμένης, Αλεξάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου