Κυριακή, Ιανουαρίου 27

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α.Ο.Κ.Ι.-ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ)

  Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 2-3











ΔΙΚΗ ΤΗΣ Η 2η ΘΕΣΗ.......... ΚΡΥΦΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Εικοσιμία πήρε μεγάλο διπλό από τον Α.Ο.Κ.Ι. και πλέον δύσκολα θα χάσει την 2η θέση στην τελική κατάταξη ενώ θα παλέψει μέχρι το τέλος  ακόμη και για την πρώτη. Βέβαια κάτι αντικειμενικά δύσκολο αφού η Α.Ε.Κ. δεν είναι διαθετειμένη να την "χαρίσει" σε κανέναν... Φυσικά όλα μπορούν να συμβούν αφού κάθε ομάδα  έχει δικαίωμα στο "όνειρο".
Στα πρώτα εξήντα λεπτά του αγώνα η Εικοσιμία ήταν καλύτερη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έδειχνε ότι πίστευε περισσότερο στη νίκη και το τρίποντο. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου έπεσε αγωνιστικά, θα λέγαμε αδικαιολόγητα και κατάφερε μια μεγάλη νίκη να την κάνει δύσκολη και αγχώδη.
Από την άλλη ο Α.Ο.Κ.Ι, στα 30 αυτά λεπτά και προ του φάσματος μιας βαριάς ήττας συνήλθε και είχε τον έλεγχο του αγώνα αφού οι φιλοξενούμενοι τους είχαν δώσει επικίνδυνα χώρο. Έτσι 'αρχισε να γίνεται απειλητικός, μείωσε δυο φορές το σκορ και απείλησε ακόμη και με την ισοφάριση παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα αφού είχε αποβληθεί ο Δημ. Πολλάτος από το 78'. Τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.
Φάσεις και γκολ
Σέντρα ακριβείας από αριστερά του Τασιούλη στο β΄ δοκάρι βρίσκει τον Στεφανάτο μόνο μέσα στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων ο οποίος με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1 για την Εικοσιμία μόλις στο 5΄.
Ωραία εκτελεσμένο από δεξιά κόρνερ στο 15΄ του Μπαζάρογλου με την μπάλα να βρίσκει τον αμαρκάριστο στο β΄ δοκάρι Λαμπρόπουλο, αλλά η κεφαλιά του περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί “Γ” της εστίας του Καραϊσκου.
Δεύτερο γκολ για την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου στο 25΄ όταν από το κόρνερ του Αντωνάτου η μπάλα αποκρούεται προσωρινά από τον Μαρκαντωνάτο χωρίς ωστόσο να απομακρυνθεί για να φτάσει στον Ντουκάι που με κεφαλιά πετυχαίνει το 0-2.
Με το σκορ αυτό πηγαίνουν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 
Και το β΄ ημίχρονο ξεκινάει δυνατά για την ομάδα των φιλοξενούμενων που και πάλι στα πρώτα λεπτά και συγκεκριμένα στο 48΄ με ατομική προσπάθεια ο Αντ. Κορσιάνος μπαίνει από πλάγια στην περιοχή και με πλασέ νικάει το Μαρκαντωνάτο σημειώνονταςι το 0-3 για την Εικοσιμία.
Στο 62΄ ο Δημ. Πολλάτος μπαίνει από δεξιά και αντί να κόψει την μπάλα στον αμαρκάριστο στο β΄ δοκάρι Μοντεσάντο επιχειρεί σουτ που περνάει αρκετά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραϊσκου.
Μια ενέργεια του ίδιου παίκτη και πάλι από δεξιά όταν δίνει την μπάλα διαγώνια στην περιοχή στον Κόμητα, αυτός την “τσιμπάει” με τη μία στο Μοντεσάντο, το σουτ του οποίου περνάει λίγο άουτ.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. μειώνει σε 1-3 στο 69΄ όταν στην κάθετη πάσα του Μπαζάρογλου, ο Δημ. Πολλάτος βγαίνει απέναντι από τον Καραϊσκο και πλασάρει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Ύστερα από μια κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Εικοσιμίας ο Κόμητας βρίσκεται απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων αλλά ο Καραϊσκος λέει “όχι” απομακρύνοντας την μπάλα με τα πόδια.
Την “μπουκιά από το στόμα” του Φωκά στο 75΄ κλέβει ο Ντουκάι που διώχνει την τελευταία στιγμή την μπάλα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελείται από τον Μπαζάρογλου, η μπάλα απομακρύνεται από τους αμυντικούς της Εικοσιμίας, φτάνει στο Δημ. Πολλάτο που με σουτ την στέλνει στα δίχτυα. Ένα γκολ που τελικά δεν θα μετρήσει αφού ο β΄ βοηθός παρέμεινε στη θέση του υποδεικνύοντας οφσάιτ.
Τρία λεπτά μετά την ακύρωση του τέρματος οι γηπεδούχοι μένουν με δέκα ποδοσφαιριστές αφού ο Δημ. Πολλάτος αντικρύζει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Μεναγάτου. Μία αποβολή που ουσιαστικά έκρινε και την έκβαση του αγώνα.
Εκπληκτική νέα απόκρουση του Καραίσκου στο 84΄ στη γυριστή κεφαλιά του Φωκά.
Στο επόμενο λεπτό είναι η σειρά του Π. Κορσιάνου να χάσει την ευκαιρία για το 1-4 όταν στο γύρισμα με το κεφάλι του Ντουκάι από δεξιά πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαρκαντωνάτου.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. στο 90+3΄μειώνει το σκορ στο 2-3 όταν από το κόρνερ του Μπαζάρογλου η μπάλα φτάνει έξω από την περιοχή στον Ζαμπαύτη το συρτό σουτ του οποίου καταλήγει στα δίχτυα του Καραϊσκου για δεύτερη φορά.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γρουζή Ευαγγ. και Κωστόπουλο Σερ.
Συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ.Τόγιας), Μαρκαντωνάτος Δημ., Κλειτογιάννης, Φωκάς, Πολλάτος Διον. (46΄Μοντεσάντος), Αλεξανδράτος(λ.τ. 46΄Χαλιώτης), Σπανός, Λαμπρόπουλος, Πολλάτος Δημ., Μπαζάρογλου, Κόμητας, Κανάκης (Ζαμπαύτης).
Α.Ο.Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Καραϊσκος, Τασιούλης (90' Κόρμαλης), Κουμαριώτης, Κουλάκης, Γερασιμάτος, Κονόμι, Μπούσι, Στεφανάτος (68' Μινέτος Ι.), Κορσιάνος Αντ., Ντουκάι, Αντωνάτος (81' Κορσιάνος Π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου