Κυριακή, Ιανουαρίου 20

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α.Ε.Κ.-ΠΑΓΚΕ)

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-0











ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ....... ΞΕΦΥΓΕ ΚΙ ΑΛΛΟ
Σε ένα μέτριο και πολύ δυνατό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ της πρωτοπόρου και αήττητης ομάδας της Α.Ε.Κ. και του Παγκεφαλληνιακού η ομάδα του Σπ Παπαδάτου πήρε δύσκολη μεν αλλά "χρυσή" νίκη με σκορ 1-0. Μια νίκη που την διατηρεί στην 1η θέση αυξάνοντας μάλιστα και την διαφορά από την Εικοσιμία μετά τη γκέλα της στις Κεραμειές από τη Σάμη στους 5 βαθμούς αλλά και 6 από τον Α.Ο.Κ.Ι. μετά το "Χ" με τα Διλινάτα χθές.
Φάσεις και γκολ
Στο 14' μια επικίνδυνη σέντρα στην περιοχή του Ζάβαλη θα περάσει χωρίς πρόβλημα για τον Ζαμπαύτη αφού δεν βρέθηκε στην πορεία της κάποιος συμπαίκτης του και έτσι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
Ο Παγκεφαλληνιακός θα απαντήσει στο 17' με ένα χλιαρό σουτ του Πλατανίτη να αποκρούει ο Ζαμπαύτης ύστερα από φάουλ του Βεκερίδη.
Στο 33' η Α.Ε.Κ. θα ευτυχήσει να βρεί το δρόμο προς τα δίχτυα του Ζαμπαύτη με την "βοήθεια" αντίπαλου παίκτη και συγκεκριμένα τον Βασ. Βεκερίδη. Ο Κούκλης εκτελεί ένα φάουλ και ο αμυντικός του Πάγκε στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.
Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Ζάβαλη στο 41' στην παράλληλη πάσα του Χασάη.
Στο 48' η Α.Ε.Κ. θα χάσει νέα ευκαιρία να πετύχει το 2-0 όταν ο Πολλάκης με εξουδετερωμένο τον Ζαμπαύτη πλασάρει άουτ.
Ο Παγκεφαλληνιακός θα κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Άννινου στο 67' με τον Ζαίμη να εκτελεί κόρνερ από αριστερά με στόχο να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάτι που τελικά δεν πέτυχε αφού ο Άννινος θα διώξει με υπερένταση την μπάλα κόρνερ και πάλι.
Στο τέλος το παιχνίδι έγινε αρκετά ενδιαφέρον και υπήρξαν δυο τρεις καλές φάσεις.
Έτσι στο 80' ένα σουτ του Λούλουδα μετά από κόρνερ του Κουμαριώτη θα καταλήξει άουτ.
Μια σέντρα από αριστερά στο 84' του Ζάβαλη στο δεύτερο δοκάρι θα βρεί αφύλακτο τον Κοσμάτο, που είχε μπει πριν από λίγο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σουτάρει άστοχα άουτ.
Τελευταία φάση του αγώνα στο 89' με τον Χασάη να βγάζει έξυπνη πάσα στον Κουμαριώτη αλλά ο τελευταίος θα πιάσει ένα κακό σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή κ. Μενεγάτο θα βρεί την Α.Ε.Κ. πρώτη και με διαφορά 5 βαθμών από την δεύτερη Εικοσιμία, ενώ ο Πάγκε παρέμεινε σε επικίνδυνη θέση και μάλιστα μειώθηκε η διαφορά του από τον τελευταίο Οδυσσέα στους 4 βαθμούς.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Αγγ. Βουτσινά καιΣ. Κωστόπουλο.
ΑΕΚ:(Σπύρος Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Περιβολάρης, Κούκλης, Πολλάκης (73' Κοσμάτος), Αντωνόπουλος, Χασάι, Ζάβαλης, Δρόσος (61' Μοσχονάς), Κουμαριώτης, Λούλουδας.
Παγκεφ/κος:(Νίκος Βουτσινάς) Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Γερ., Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Βεκερίδης (85' Κίριο), Παπαθεοδωρόπουλος, Νουρεντίνι, Ζαΐμι, Πλατανίτης, Ίγκλις (65' Τούρλας), Κοτίνης (87' Βουκελάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου