Κυριακή, Ιανουαρίου 20

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΟΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ)

  ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  1-1
"Χ" ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ
Σήμερα το απόγευμα στην Ιθάκη και στο Δημοτικό Στάδιο διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ της ΠΡΟΟΔΟΥ και του ΟΔΥΣΣΕΑ σε ένα ντέρμπι που σε τίποτα δεν θύμιζε τους παλιούς αγώνες των ομάδων με το πάθος το θέαμα και τη δύναμη που τους διέκρινε. 

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού η ομάδα του Οδυσσέα είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα μόλις στο 2’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Renato η μπάλα αφού έσκασε στην μεγάλη περιοχή του Ραυτόπουλου πέρασε οριακά άουτ από το αριστερό "Γ" της εστίας του. Μετά από 3’ εκτελεί φάουλ ο Δευτεραίος λίγο πίσω από το κέντρο με τον Αρταβάνη να κατεβάζει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι να γυρίζει και να εκτελεί με ωραίο βολέ τον Κουτσουβέλη πετυχαίνοντας το 1-0 για την Πρόοδο. 
Στο 11’ είναι η σειρά του Οδυσσέα να απειλήσει την Πρόοδο όταν μετά από σέντρα του Renato o Μαρούλης δεν προλαβαίνει να πλασάρει από πολύ κοντά τον τερματοφύλακα της Προόδου. 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ύστερα από μια ψιλή μπαλιά στην καρδιά της άμυνας της Προόδου ο Παπαδόπουλος πάει να διώξει και με τον αέρα να φέρνει την μπάλα στο  χέρι του για να έχουμε τις έντονες διαμαρτυρίες του Οδυσσέα στον διαιτητή για μη καταλογισμό πέναλτι. 
Με τον Οδυσσέα να συνεχίζει να δημιουργεί φάσεις ιδιαίτερα από στημένα έχουμε στο 18’ ένα πολύ ωραίο φάουλ του Φατούρου με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. 
Η τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο στο 34’ με τον Lilla να πηδάει μπροστά στο Ραυτόπουλο μετά από φάουλ του Φατούρου και τον δεύτερο να προλαβαίνει την κεφαλιά.
Με την είσοδο των ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52’ ο Κουτσουβέλης κλέβει την μπάλα από το κέντρο κάνει μια μικρή κούρσα πιάνοντας τελικά ένα δυνατό σουτ  με τον Ραυτόπουλο να βρίσκεται λίγο έξω από την εστία του και την μπάλα να καταλήγει στο βάθος του τέρματος του επιτυγχάνοντας την ισοφάριση και το 1-1.  
Αμέσως μετά σε κόρνερ του Renato o Ραυτόπουλος διώχνει χαμηλά την μπάλα άουτ. 
Μετά  από από 5’ η σειρά της Πρόοδου να απειλήσει   τον Οδυσσέα με μια πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Δευτεραίου από το ύψος της περιοχής και τον Κουτσουβέλη να απομακρύνει σε κόρνερ ύστερα από επέμβαση στη γωνία του. 
Πάλι στο 74’ η Προόοδος σε εκτέλεση φάουλ του Τσίρου θα βρει όμορφα τον Λαγκαδά που θα πιάσει  πηδώντας πολύ ψηλά μια δυνατή κεφαλιά η οποία τελικά θα καταλήξει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Οδυσσέα. Τ
έλος στο 80’ μετά από εκτέλεση φάουλ και πάλι του Τσίρου αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών αλλάζοντας της πορεία ο Κουτσουβέλης μπλοκάρει σταθερά. 
Γενικά ήταν ένα παιχνίδι αρκετά σφιχτό με την μπάλα να παίζεται στο κέντρο με αποτέλεσμα να έχουμε λίγες φάσεις και  αυτές από στημένα, ξεχωρίζοντας τα δύο πολύ όμορφα γκολ του παιχνιδιού.
Διαιτητής ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόσης και Βασ. Λογοθέτης.
Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ: (Ο. Κωστόπουλος),Ραυτόπουλος-Τσιντήλας (Τσάμης)-Δόριζας-Παπαδόπουλος-Λαγκαδάς-Πρεβεζιάνος-Βλασσόπουλος-Δευτεραίος Αρταβάνης (Κωστόπουλος)-Τσίρος-Χάνος.
Π.Α.Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβέλης Ζ.-Φατούρος-Χαιδεμενάτος-Μαλιακρίδας-Μαρούλης-Μορφέσης-Lila-Νουτσάτος (Μαρούδας)-Κουτσουβέλης Π.-Προσαλέντης-Renato B.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου