Τετάρτη, Ιανουαρίου 23

ΜΠΑΣΚΕΤ- Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Παρελθόν ο Γιώργος Σκροπολίθας από την ΑΓΕΖ

alt
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΓΕΖ ο Γιώργος Σκροπολίθας.
Ο έμπειρος τεχνικός πλήρωσε... το μάρματο των τελευταίων άσχημων εμφανίσεων και η διοίκηση θέλησε να ολοκληρώσει τη συνεργασία μαζί του.  

Ο Σκροπολίθας συναντήθηκε πριν λίγο με μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και κρίθηκε καταλληλότερη κίνηση να γυρίσουν... σελίδα οι δύο πλευρές και να χωρίσουν φιλικά.  
Φυσικά για τα τελευταία αποτελέσματα ευθύνη έχουν και οι παίκτες και στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να αποδείξουν ότι η κίνηση της διοίκησης να αλλάξει το κλίμα - με τη λύση της συνεργασίας με τον "Σκρόπο" - τους έχει βοηθήσει, αφού η πραγματικότητα είναι ότι υπήρχε αμφισβήτηση από μερίδα παικτών για τον αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.  
Ο Σκροπολίθας ήρθε το καλοκαίρι στην ΑΓΕΖ, έχοντας τις καλύτερες συστάσεις και προδιαγραφές. 
Κύριος ήρθε και κύριος φεύγει. 
Σίγουρα έκανε λάθη στους τελευταίους αγώνες, όμως υπήρχαν παίκτες που ακόμα και όταν η ΑΓΕΖ βρισκόταν στην 1η θέση μετά από 3 νίκες σε ισάριθμα ματς δεν του έδειξαν εμπιστοσύνη και δεν τον στήριξαν.   
Όσον αφορά την... επόμενη μέρα, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, ωστόσο η λύση σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι από τη Ζάκυνθο, όχι όμως ο Ανδρέας Παπαδάτος (βοηθός εδώ και χρόνια των προπονητών), ο οποίος είναι στην Πάτρα, αφού τα προηγούμενα 24ωρα έγινε πατέρας.
Και την Τετάρτη (λογικά) θα υπάρχει νέο πρόσωπο - τεχνικός στην προπόνηση.  
H ανακοίνωση της διοίκησης 
Η διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον επιτυχημένο προπονητή κ. Σκροπολίθα, θεωρώντας ότι, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση προκειμένου να υπάρξει αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας.
Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον coach Γιώργο Σκροπολίθα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια. 
Για το ΔΣ ΑΓΕΖ  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Γεώργιος Μάργαρης

Κ. Μάργαρης - ioniansports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου