Κυριακή, Ιανουαρίου 20

ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΡΑΔΑ Ο Ν.Ο.Α.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Ο.Α.
Στην 4η θέση τα "παιδιά" του Θ. Ανδρεάκου

"Έχασε" τον Ρατσούνιτσα που πάει Σαρδηνία και Κάλιαρι
Νίκη που του δίνει δικαίωμα να ελπίζει στο θαύμα κατέκτησε σήμερα στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου ο Ν.Ο.Α. που επιβλήθηκε της Κέρκυρας στο Επτανησιακό ντέρμπι με σκορ 9-7.
Η εμφάνιση της ομάδας μας δεν ήταν σίγουρα η αναμενόμενη και αυτή που περομέναμε αλλά προσωπικά πιστεύω ότι μικρή σημασία έχει αυτό αφού ο σκοπός επιτεύχθηκε και η ομάδα του Θ. Ανδρεάκου βρίσκεται στην 4αδα ισόβαθμη του Π.Α.Ο.Κ.. 
Αλήθεια πριν λίγο καιρό ποιος πίστευε ότι στην Κεφαλονιά θα το ζούσαμε και αυτό; Ποιος πίστευε ότι ο Ν.Ο.Α. θα ήταν μια από τις ομάδες που θα διεκδικούσε θέση στα playoffs της Α1 κατηγορίας; Εμείς και εσεις πιστεύω σίγουρα όχι. Όμως υπήρχαν κάποιοι που το πίστευαν που ζούσαν το όνειρο. Ποιοί άλλοι από τον προπονητή της  ομάδας, τον Θοδωρή Ανδρεάκο και τα "παιδιά" του !!! Ποιοι άλλοι εκτός της Επιτροπής του πόλο.... Ο Μάκης, Ο Άγγελος, ο Θόδωρος, ο Ανδρέας και τα άλλα παιδιά.
Μια παρέα φίλων που ανέβασε στα ύψη το άθλημα και δοξάζει το νησί μας.
Όσον αφορά το παιχνίδι τώρα όπως είπαμε παραπάνω η ομάδα δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και θα λέγαμε ότι δυσκολεύθηκε απέναντι στην Κέρκυρα που έπαιξε δυνατά και παθιασμένα.
Να σημειωθεί ότι ο σημερινός αγώνας ήταν ο τελευταίος με το σκουφάκι του Ν.Ο.Α για το εξαιρετικό ξένο παίκτη του τον Ιγκόρ Ρατσούνιτσα αφού πήρε μεταγραφή για Σαρδηνία και την Κάλιαρι. Μια αποχώρηση που σίγουρα θα λείψει πολύ από την ομάδα μας μιας και ο Ιγκορ ήταν από τους κορυφαίους της αθλητές.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας φιλοξενείται στο Ο.Α.Κ.Α. από τον Παναθηναϊκό.
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-1, 2-1, 3-3.
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος 2, Μητρόπουλος, Ρατσούνιτσα 1, Τρίκας, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 2, Χαραλαμπόπουλος, Τραυλός, Δουδέσης Ευ. 3, Ντότσικας, Λιγνός.
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός 2, Μεζίλης 1, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης 3, Καλούδης, Κουλούρης, Βογιατζόγλου, Ζαρκαντζάς, Αποσκίτης, Κραουνάκης, Παπασπυρόπουλος.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης.
Δηλώσεις Μ. κοσμάτου για την αποχώρηση του Ρατσούνιτσα:
"Η μετεγγραφή του αθλητή μας Ιγκόρ Ρατσούνιτσα στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του κόσμου μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια πλευρά συγκίνηση γιατί φεύγει από την ομάδα ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ένας μεγάλος αθλητής ο οποίος ήταν από τους στυλοβάτες της σπουδαίας έως τώρα πορείας της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία και από την άλλη υπερηφάνεια γιατί η ομάδα του Αργοστολίου και η παρουσία της στο χώρο της υδατοσφαίρισης αποτέλεσε σκαλοπάτι για την εξέλιξη στη καριέρα ενός αθλητή. Άλλωστε η πρόταση από την ιταλική ομάδα ήταν τέτοια που δε μπορούσε να αρνηθεί  και σε καμιά περίπτωση δε θα  ήμασταν εμείς το εμπόδιο  στην εξέλιξη του αθλητή πόσο μάλλον τη στιγμή που ήταν και δική του  επιθυμία .
Έχοντας κερδίσει έναν ακόμη φίλο στο χώρο της υδατοσφαίρισης τον αποχαιρετώ, του εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του τονίζοντας ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για να μη φάνει η απουσία του στην ομάδα μας".

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 3-6

Στον άλλον αγώνα που ολοκλήρωσε την αγωνιστική τα Χανιά συνέχισαν με νίκη 3-6 την Ηλιούπολη.
Πήρε τα πάνω του ο ΝΟ Χανίων που πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσα σε τρεις ημέρες, η οποία είναι και η τρίτη του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Οι Χανιώτες επικράτησαν εκτός έδρας στην Ηλιούπολη επί του τοπικού ΓΣ με 6-3 στο σημερινό απογευματινό ματς της 9ης αγωνιστικής και ισοβαθμούν πλέον με το 7ο στη βαθμολογία Π. Φάληρο.
Η κρητική ομάδα, που δεν είχε στον πάγκο της τον Μάκη Βολτυράκη λόγω τιμωρίας (κοουτσάρισε ο Γιάννης Ζαγουράκης), αιφνιδίασε τον αντίπαλό της και πήρε ένα προβάδισμα από το ξεκίνημα που με καλή άμυνα κατάφερε να διατηρήσει μέχρι το φινάλε.
Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο έφορος του ΓΣ Ηλιούπολης Οικονόμου.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-3, 1-1, 1-0, 1-2
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Καραμάνης): Εκιντζόγλου, Κοντογιώργος, Φαναριώτογλου, Σαρρής, Καζάζης, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης, Λάζαρης, Χαλιάσος, Γκαραγκούνης, Κολυβάς, Γιάγκος, Παπαδογιάννης, Ξιάρχος, Φωτόπουλος 2.
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιάννης Ζαγουράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης 1, Πετρόχειλος 1, Χαριτάκης 3, Βίσμπας, Βιζυράκης, Βλοντάκης, Μαζοκοπάκης 1, Μιγιάκης, Σολογάνης.
Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος.
Η  Βαθμολογία 
(Σε 9 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
27
128- 37
-
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 
25
139- 44
3.
Ν.Ο. ΧΙΟΥ
21
98 - 57
4.
Π.Α.Ο.Κ.
16
77 – 85
5.
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
16
82- 86 
6.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
12
94- 74
7
Π. ΦΑΛΗΡΟ
09
64– 81 
-
Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
0949 - 85 
9.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
08
77 – 102
-
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
08
67 - 80 
11.
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
0452 - 110 
12.
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
00
56- 132

Η Eπόμενη αγωνιστική (10η)
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ο.Κ.
Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Ν.Ο. ΧΙΟΥ – Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου