Κυριακή, Ιανουαρίου 13

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΦΩΚΑΤΑ-ΠΡΟΝΝΟΙ)

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 2-0













ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
"ΕΣΠΑΣΕ" ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΝΝΩΝ

Ρεπορτάζ:Λένα Μανέντη
   Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στις Κεραμείες με τους Πρόννους να δέχονται την ήττα με 2-0 από τα Φωκάτα.
   Φάσεις και γκολ
   Η πρώτη ευκαιρία είναι για τους Πρόννους στο 14' όταν μετά την πάσα του Αναγνώστη στον Τραυλό ο τελευταίος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα άουτ.
   Η απάντηση από τα Φωκάτα ήρθε στο 32' λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαλιατσάτου και την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Ντούκα.
   Άλλη μια ευκαιρία για τους Πρόννους στο 36'  από σουτ του Αναγνώστη  και την μπάλα να περνάει σε απόσταση αναπνοής από την εστία του Γαβριελάτου άουτ.
   Δύο ακόμα σουτ από τον Τραυλό και τον Κουρκουμέλη Σπ. στη εκπνοή του ημιχρόνου δεν απείλησαν ουσιαστικά τα Φωκάτα.
   Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για τα Φωκάτα  όπου την θέση του Αυγουστάτου παίρνει ο Κόμητας.
   Στο 54' μετά από κόρνερ του Αλεξάτου ο Σαρλάνης σκοράρει για την ομάδα του κάνοντας το 1-0. 
   Στο 64' οι Πρόννοι χάνουν ευκαιρία να πετύχουν την ισοφάριση σε σουτ του Ντεμάι.
   Στο 66' ένα τετ α τετ του Σταμένη με τον Ντούκα είναι αρκετό να απειλήσει την εστία των Πρωννων όχι όμως και να χαρίσει το δεύτερο γκολ στην ομάδα του.
   Δύο αλλαγές για τους Πρόννους στο 69' στην θέση του Vein  μπαίνει ο Ταραζής και στο 76' την θέση του Χιόνη παίρνει ο Σπαθης.
   Το 2-0 για τα Φωκάτα έρχεται στο 81' με σουτ του Κουρκουμέλη Ιωακ.
   Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν υπάρχει καμία άλλη ουσιαστική ευκαιρία παρά μόνο δυο ακόμα αλλαγές, στο 84' για τους Πρώννους ο Διαμαντάτος παίρνει την θέση του Κάραλη και για τα Φωκάτα ο Μαστορας παίρνει την θέση του Σταμένη, ενώ στην εκπνοή του αγώνα ο Βανδώρος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Κουρκουμέλη Ιωακ.
   Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σ. Κωστόπουλο και Αθαν. Σκαλτσή
Συνθέσεις
Πρόννοι: (Καρδαράς Ηλ), Ντούκας, Κάραλης (84' Διαμαντάτος), Χιόνης (76' Σπαθης), Σολωμός, Στελλος, Κουρκουμέλης Σπ, Τραυλός, Αναγνώστης, Κατσιλίδης, Ντεμάι, Veni (69' Ταραζης).
Φωκάτα:(Μιχ. Αθηναίος), Γαβριελάτος, Αυγουστάτος (46 Κόμητας), Σερρας, Σαρλάνης, Πολυδωράτος, Hasanaliai, Dukaj Albion, Γαλιατσάτος, Κουρκουμέλης Ιωακ.(90'+ Βανδωρος), Σταμένης (86' Μαστορα), Αλεξάτος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου