Τρίτη, Ιανουαρίου 8

ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


 Ο Α.Ο.Κ.Ι. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ
    Αυλαία στην αγωνιστική ποδοσφαιρική δράση του νησιού μας αύριο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τον αγώνα για το τοπικό κύπελλο και συγκεκριμένα για την Α΄φάση 3η σειρά του θεσμού, μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Ηρακλή Πρόννων.
  Ούτε λόγος να γίνεται για το φαβορί της συνάντησης, αλλά και της πρόκρισης στους "4", που δεν είναι άλλος από τον Α.Ο.Κ.Ι.. Η ομάδα του Γ. Τόγια μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και πολύ πιο ποιοτικότερη του αντιπάλου της δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην ομάδα των Τζανάτων της Β΄κατηγορίας. 
 Ο παραπάνω αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 3 μ.μ. με διαιτητή τον κ. Νικ. Βουτσινά και βοηθούς τους κ.κ. Δημ. Βασιλόπουλο και Κων. Κιόση.
   Στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς:Πρόοδος Ιθάκης - Παγκεφαλληνιακός, Α.Ε.Κ - Α.Ο. Διλινάτα και Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας αναβάλλονται λόγω των αγώνων των μικτών μας με τις αντίστοιχες της Ζακύνθου το πρωί της ίδιας ημέρας στα Φαρακλάτα.
   Η "μελανόλευκοι" του Αργοστολίου για να φτάσουν μέχρι εδώ, απέκλεισαν τον Παλληξουριακό με μια ήττα 1-0 και μια νίκη 2-1 παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη σειρά με τα εκτός έδρας γκολ. Αντίθετα για τον Ηρακλή είναι ο πρώτος αγώνας στον θεσμό μιας και στις δυο προηγούμενες "ευνοήθηκε" από την κληρωτίδα περνώντας χωρίς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου