Σάββατο, Ιανουαρίου 12

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΟΣ-ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ)

ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-2













ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Α.Κ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΩΡΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σε ένα δυνατό και με αρκετές φάσεις παιχνίδι η ομάδα της Εικοσιμίας  κατάφερε να πάρει το σπουδαίο και πολύ σημαντικό διπλό στην δύσκολη έδρα της Προόδου Ιθάκης, βέβαια όχι και τόσο εύκολα απ ότι δείχνει και η διακύμανση του τελικού αποτελέσματος αφού οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας και κάποιες ευκαιρίες. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες.
   Φάσεις και γκολ
Στο 4’ πολύ καλό σουτ του Αντ. Κορσιάνου με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της Προόδου.
Στο 6’ ήρθε η σειρά της Προόδου να δημιουργήσει προβληματισμό στην Εικοσιμία με το δυνατό σουτ του Μπαρ. Τόφαλου και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στο  18’ ένα πολύ καλό σουτ του Αντωνάτου θα διώξει με υπερένταση ο Ραυτόπουλος σε πλάγιο άουτ.
Στο 19’ ύστερα από μια ωραία ενέργεια του Στεφανάτου  Παν. που κλέβοντας την μπάλα από τους αμυντικούς της Προόδου και περνώντας και τον τελευταίο παίκτη της, τον Λαγκαδά φτάνει μπροστά από τον  Ραυτόπουλο με ψυχραιμία τον πλασάρει στην αριστερή του γωνία   κάνοντας το 0-1 για την Εικοσιμία.
Στο 28’ ο Στεφανάτος θα δει την κίτρινη κάρτα αφού έκοψε με το χέρι την μπάλα σε σέντρα του Τσίρου από το κέντρο προς τον αμαρκάριστο στην περιοχή της Εικοσιμίας Βασιλάκη.
Στο 44’ η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Αντωνάτο να επιχειρεί   ένα δυνατό σούτ και την μπάλα να περνάει αρκετά άουτ.  
Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο ο Τσίρος στο 48’ αναγκάζει τον Καραίσκο μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.   
Στο 54’ έγινε η φάση του αγώνα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσίρου ο Λαγκαδάς παίρνει την κεφαλιά πάσα με τον Αρταβάνη να πιάνει ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα να απομακρύνεται από τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων πάνω στην γραμμή του τέρματος  και συγκεκριμένα από τον Κ. Κουμαριώτη.
Στο 59’ ο Αντωνάτος θα βρεθεί μόνος μέσα στην περιοχή μετά από κόρνερ θα σουτάρει και ο Ραυτόπουλος να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
Στο 65’ ο Στεφανάτος θα δει την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) από τον διαιτητή Γρουζή για δυνατό μαρκάρισμα στον Πρεβεζιάνο Βασίλη.
Στο 85’ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Πρεβεζιάνου θα βρεθεί ο Λαγκαδάς στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν προλαβαίνει τη μπάλα  που περνάει τελικά άουτ.
Στο 90’ λεπτό ο Αντωνάτος κλέβει την μπάλα από το κέντρο μετά από λάθος πάσα με τον Τσιντήλα να τον σταματάει με ωραίο τάκλιν έξω από την μεγάλη περιοχή  και τον επόπτη Παίζη να υποδεικνύει φάουλ πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Προόδου. Μια φάση που έφερε αρκετές διαμαρτυρίες αφού αμφισβητήθηκε το φάουλ που δόθηκε σε βάρος των γηπεδούχων.
Το φάουλ το εκτελεί ο Αντωνάτος  με την μπάλα να σταματάει στο τοίχος των παικτών των γηπεδούχων.
Στο 93’ η Εικοσιμία θα πετύχει και δεύτερο γκολ (0-2) με τον Κομόνη Σπυρ. με όμορφη κεφαλιά στη γωνία του Ραυτόπουλου.
Διαιτητής ο κ. Γρουζής με βοηθούς τους κ.κ. Παίζη και Κομητόπουλο.
   Οι συνθέσεις
ΠΡΟΟΔΟΣ:ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΝΤΗΛΑΣ Τ.-ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ Γ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α-ΛΑΓΚΑΔΑΣ Κ-ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ Β-ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ-ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ Δ-ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ (74' ΒΡΕΤΤΟΣ)-ΤΣΙΡΟΣ Α-ΤΟΦΑΛΟΣ Μ.
ΕΙΚΟΣΗΜΙΑ:ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ Α-ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ Κ-ΜΙΝΕΤΟΣ Χ-ΜΙΝΕΤΟΣ Ι (91' ΚΟΡΜΑΛΗΣ)-ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ Α-ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Κ (92' ΧΡΗΣΤΑΤΟΣ)-ΚΟΝΟΜΗ ΣΠ-ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ Π (87' ΓΑΡΜΠΗΣ)-ΒΟΛΤΕΡΑΣ Ε-ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ Π-ΚΟΥΛΑΚΗΣ Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου