Δευτέρα, Ιανουαρίου 21

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Ν.Ο.Κ.I.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Κεφαλονιάς & Ιθάκης στις εγκατατάσεις του Ομίλου στην περιοχή Μαϊστράτο.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος, ιατρός κ. Αλέξανδρος Καλλίνικος, εκτός των καθιερωμένων ευχών, αναφέρθηκε στα "κατορθώματα" των αθλητών του Ομίλου την χρονιά που έφυγε με αποκορύφωμα, όπως είπε, τη συμμετοχή των δύο αθλητριών της κωπηλασίας, Ειρήνης Γκισγκίνη και Ιουλίας Αλιβιζάτου, οι οποίες έλαβαν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Βουλγαρία κατακτώντας τη δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο). Μάλιστα, ο κ. Καλλίνικος έδωσε την είδηση ότι τα ονόματα των παραπάνω αθλητριών θα δοθούν σε δύο κωπηλατικές βάρκες του Ομίλου. 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, κ. Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους αθλητές και φίλους του Ομίλου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Κατόπιν ο Έφορος του ΝΟΚΙ κ. Ανδρέας Αλιβιζάτος μαζί με τον Πρόεδρο απένειμαν τιμητικά διπλώματα σε όσους αθλητές διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά.
Η όμορφη αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας από τον κ. Καλίνικο.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος καθώς και παλιοί αθλητές και μέλη του Ομίλου.
Το sportsthea εύχεται στο ΝΟΚΙ υγεία, επιτυχίες και “όρτσα τα πανιά” και τούτη τη χρονιά.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου