Πέμπτη, Ιανουαρίου 3

ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Βαρια ήττα για τους παίδες 9-0 απο την Ηλεία στον Πύργο
Μπορούσαν κάτι καλύτερο οι νέοι που αν και προηγήθηκαν τελικά δεν απέφυγαν την ήττα με σκορ 2-1
                                                                     
    Μια βαριά ήττα με σκορ 9-0 για τους παίδες και μια ήττα που μπορούσε να είχε αποφευχθεί ήταν ο σημερινός απολογισμός των μικτών μας στον Πύργο με τις αντίστοιχες της Ηλείας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Ενωσιακού πρωταθλήματος.
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
A/A ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ - Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
9 - 0 
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
9 - 0 
3.
ΡΕΠΟ: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

     Στον πρώτο χρονικά αγώνα η παίδων ηττήθηκε με το βαρύ σκορ 9-0 από την αντίστοιχη γηπεδούχο ομάδα της Ηλείας.
    Η μικτή μας  με πάρα πολλές ελλείψεις δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πολύ καλή και αήττητη ομάδα των γηπεδούχων και υποτάχθηκε εύκολα όσο και φυσιολογικά απέναντι στην ανώτερη αντίπαλο της. Σε αυτή την εικόνα συνετέλεσε η ταλαιπωρία των ποδοσφαιριστών λόγω των προβλημάτων με τα δρομολόγια των πλοίων αλλά και ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος που ήταν απο φυσικό χορτάρι με τους μικρούςποδοσφαιριστές μας να αγωνίζονται πρώτη φορά σε τέτοιο.
     Τα γκολ
1-0 στο 13' Νικολακόπουλος
2-0 στο 35' Κοκκόσης (αυτογκόλ)
3-0 στο 37' Λούρμπας
4-0 στο 38' Λούρμπας
5-0 στο 52' Γκίτσης (πέναλτι)
6-0 στο 67' Καραβατάς
7-0 στο 72' Γκίτσης
8-0 στο 74' Καραβατάς
9-0 στο 79' Γεωργακόπουλος
   Ο διαιτητής κ. Σαρ. Πλεμμενόπουλος και οι βοηθοί του Τσαούση και Τσουκάλη από την Μεσσηνία δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
     Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ. Ηλείας:Λαδάς, Γιαννακόπουλος (41' Στρίγκας), Σαμίρης, Αργυρόπουλος (41' Ζωγόπουλος), Γκίτσης, Σοφιανόπουλος, Λούρμπας, Μπινιώρης (41' Γεωργακόπουλος), Νικολακόπουλος, Καραβατάς, Κουμανιώτης.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:Πετεινάτος, Νεόφυτος, Στρακάτος, Κοκκόσης, Μεγαδούκας, Κουγιανός, Γρηγοράτος (50' Γασπαράτος), Βαγγελάτος, Βαλεντής, Καλιβωκάς, Αθηναίος.
Η  Βαθμολογία
(σε 4 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
10
13 - 02 
2.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
7
09 - 03
3.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
3
09 - 02 
4.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
0
00 - 10 
5.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
0
01 - 15
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
A/A ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ - Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
5 - 2 
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
2 - 1
3.
ΡΕΠΟ: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

    Την ίδια ώρα οι νέοι αντίθετα με τους παίδες πάλαιψαν απέναντι στους γηπεδούχους προηγήθηκαν στο σκορ 1-0 και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο δυσκόλεψαν πολύ τους αντιπάλους τους χωρίς ωστόσο να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι κρατώντας μόνο την εμφάνιση που σίγουρα θα τους είναι χρήσιμη στην συνέχεια.
     Μάλιστα αν ήταν πιο προσεκτικός σε κάποιες φάσεις ο Γ. Βουκελάτος και η κεφαλιά στο τέλος του Κόμητα ύστερα από σέντρα του Καραντινού-Νεόφυτου δεν έφευγε λίγο άουτ από την εστία των γηπεδούχων τότε θα επέστρεφαν τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.
     Βέβαια και η Ηλεία έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες και ιδιαίτερα στο 55' με τον Λεωνιδόπουλο και στο 64΄με τον Μονόλιθο. Και στις δυο περιπτώσεις ο Παυλάτος έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις.
 
     Τα γκολ
    Η μικτή μας θα είναι αυτή που θα προηγηθεί στο 10' όταν ο Βουκελάτος θα φύγει στην κόντρα θα βρεθεί απέναντι στον Λούρο τον οποίο θα πλασάρει εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
   Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους θα έρθει σε μια πολύ άσχημη χρονικά στιγμή και συγκεκριμένα στο 45' όταν ο Μπακάλης θα εκμεταλλευθεί την σύγχυση στην άμυνα μας και με πλασέ θα πετύχει την ισοφάριση και το 1-1 για την ομάδα του.
   Τη νίκη θα δώσει στην ομάδα του ο Μονόλιθος στο 65' πετυχαίνοντας με άπιαστο σουτ το τελικό 2-1.
     Δοκάρι είχε για την Ηλεία στο 60' ο Λευκαδίτης.
   Καλή η διαιτησία του κ. Ηλ. Νικολόπουλου και των βοηθών του από την Μεσσηνία.
     Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ. Ηλείας:Λούτος, Κατηφόρης, Μηλιαράκης, Μουσχούλιας (30' Μπακόπουλος), Χαραλάμπους (25' Μάρκου), Γεωργίου, Λευκαδίτης, Κακολύρης, Μπακάλης (74' Μαργαρώνης), Λεωνιδόπουλος, Μονόλιθος.  
Ε.ΠΣ.Κ.Ι.:Παυλάτος, Κόρμαλης (55' Παπαδημητρίου), Σπανός, Γκαζάρ, Βολτέρας, Μπελτσώνιας, Τσάκος, Φιοράτος (82' Χρηστάτος), Βουκελάτος, Κόμητας, Καραντινός-Νεόφυτος. 
ΤΗΝ 1η ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΟΡ
ΠΑΙΔΕΣ
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ-Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 9-0
    Στον άλλον αγώνα του 8ου ομίλου η Αχαία επικράτησε στο "Α. Κάνιστρας" και στις δυο κατηγορίες της Ζακύνθου με σκορ 9-0 οι παίδες και 5-2 οι νέοι.
     Στους παίδες σαφώς καλύτεροι, όπως μαρτυράει και το τελικό 9-0 οι Αχαιοί με γκολ των Θεωδωρόπουλου 10΄, 22΄, 48΄, 61΄, Ρούντου 45, 69', Μούζου 29', Σταυρόπουλου 34' και Ταγαρά 64' πήραν τηνν πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.
    Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ. Αχαϊας: Μήλλας, Βασιλόπουλος, Μαρκόπουλος, Νικολακόπουλος (31΄Ρούντος), Χριστόπουλος, Λεγάτος, Ταγάρας, Σαψάλης, Θεοδωρόπουλος, Μούζος (51΄ Σουρλής), Σταυρόπουλος (54΄ Σουβαλιώτης).
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου: Κεφαλληνός (41΄ Καλτσούνης), Τσάκουλης (44΄ Κωλέτσης), Κυριάζος, Μπακάμης, Μαρίνος, Ρίκος, Ματαράγκας, Δεδούσης (41΄ Τσουκαλάς), Τσιριγώτης, Ντάσης, Σπίνος.
ΝΕΟΙ
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ-Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 5-2
     Και στους Νέους η Αχαϊκή ομάδα κατέκτησε σχετικά εύκολη νίκη αφού στο ημίχρονο προηγήθηκε 4-1. Στο β' η ομάδα της Ζακύνθου προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά το σκορ, κάτι που τελικά κατάφερε με επί μέρους σκορ 1-1 και τελικό 5-2.   
    Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με αυτογκόλ του Μαυρία στο 8'. Τα υπόλοιπα τέρματα τους πέτυχαν οι: Κουνάβης στο 20', Παναγιωτόπουλος στο 23', Μασούρας στο 45' και Μασούρας 85'.
     Για την ομάδα της Ζακύνθου τα τέρματα πέτυχαν οι:  Πλέσσας στο 45+ και Πέττας στο 74'. 
       Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ. Αχαίας: Καλέντζης, Μπούσαλης, Δημόπουλος (70΄ Πανίτσας), Κουραχάνης, Σουράνης, Τρίγκας, Αντζουλάς (32΄ λ. τρ. Παντελής), Χαλαζωνίτης, Μασούρας, Παναγιωτόπουλος, Κουνάβης (46΄ Κασιώνης).
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου: Κεφαλληνός, Τσουράκης, Μαυρίας, Φετσάνης, Σταύρου, Πέττας, Καψάσκης, Λάππος (74΄ Παναγιωτόπουλος), Σκιαδαρέσης, Πλέσσας, Μακρής (80΄ Τζέκα).
Η  Βαθμολογία
(σε  4 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
9
12 - 04
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
6
07 - 07
3.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
3
09 - 08 
4.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
3
05 - 07 
5.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
0
01 - 08  
Η επόμενη (5η) αγωνιστική  
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
2.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου