Σάββατο, Ιανουαρίου 19

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΔΙΛΙΝΑΤΑ-Α.Ο.Κ.Ι.)

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.  4-4













ΠΕΤΑΓΑΝ "ΦΩΤΙΕΣ" ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ
"Χ"ΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ... ΠΕΤΑΞΕ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι.
Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι αρκετά δυνατό, με νεύρα και ανατροπές, διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με την εξέλιξη του, Διλινάτα και Α.Ο.Κ.Ι. προσέφεραν συγκινήσεις στους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό για ντέρμπι σκορ 4-4.
Οι επιθέσεις πέταγαν "φωτιές" ενώ οι άμυνες φάνηκαν πολύ αδύναμες και πολλές φορές σε σύγχυση.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και σε διάστημα 25 λεπτών προηγείται 3-0, όντας ανώτερος και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια τα Διλινάτα μείωσαν σε 3-1 αρχικά και αργότερα 3-2 αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν και τέταρτο γκολ κλείνοντας με αυτό το σκορ την πολύ καλή τους παρουσία στο α΄ημίχρονο το οποίο ολοκληρώθηκε στα 43’:30’’  και με δικαιολογημένα τα παράπονα στον διαιτητή κ. Γρουζή από τους γηπεδούχους.
Στο β΄ημίχρονο τα Διλινάτα μπροστά στο φάσμα της ήττας, με τις γρήγορες όσο και θετικές αλλαγές του Τ. Φωή ανέβασαν την απόδοση τους,  ισορρόπησαν το παιχνίδι μείωσαν 3-4 και τελικά ισοφάρισαν, κλέβοντας από τον Α.Ο.Κ.Ι. δυο πολύτιμους πόντους στην προσπάθεια που κάνει να φτάσει την πρωτοπόρο Α.Ε.Κ..
Κομβικό σημείο στο παιχνίδι, το οποίο άλλωστε έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Διλινάτων και ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα, ο σοβαρός τραυματισμός και η αποχώρηση του τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ.Ι. Αγκούσι ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Χρέη "υπηρεσιακού" τερματοφύλακα μέχρι το τέλος εκτελεί ο Δημ. Πολλάτος με την εσωτερική αλλαγή του Γ. Τόγια.
Φάσεις και γκολ

Στο 8' ο Μπαζάρογλου θα βγάλει μια κάθετη πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια στον Βουκελάτο, το έξυπνο πλασέ του οποίου νίκησε τον Αλιάι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Ανατροπή του Αλεξανδράτου στο 20' από τον Ομουριάδη, πέναλτι από τον κ. Γρουζή. Το πέναλντι εκτελεί εύστοχα ο Α. Πολλάτος που παρά την προσπάθεια του Αλιάι θα στείλει με δύναμη την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
22' Σέντρα του Δημ. Πολλάτου από δεξιά στην μικρή περιοχή στον Αλ. Πολλάτο αυτός σηκώνεται πολύ ψηλά, θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Αλιάι με εκπληκτική προσπάθεια θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του.
Νέα σέντρα στο 25' από αριστερά του Μπαζάρογλου μετά από αλλαγή σε φάουλ με τον Λαμπρόπουλο, θα φέρει την μπάλα λίγο έξω από την μικρή περιοχή του Αλιάι και εκεί ο Σπ. Αλεξανδράτος με καρφωτή κεφαλιά θα την στείλει για τρίτη φορά στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-3.
Στο 28' φάουλ από δεξιά του Θ. Αναλυτή η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή με τον Χαραλαμπόγλου να σηκώνεται ψηλά και με καρφωτή κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-3.
Ευκαιρία για τα Διλινάτα με τον Παππά να σουτάρει μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και φεύγει πλάγια.
Φάση καρμπόν με το πρώτο γκολ των Διλινάτων στο 34' όταν το φάουλ του Θ. Αναλυτή αυτή την φορά, θα φέρει και πάλι την μπάλα μέσα στην περιοχή και τον Χαραλαμπόγλου με νέα κεφαλιά να μειώνει ακόμη περισσότερο για την ομάδα του σε 2-3, βάζοντας την ξανά στο παιχνίδι.
37' Σέντρα από αριστερά του Κόμητα, σύγχυση στην εστία του Αλιάι με τον Σπ. Αλεξανδράτο να πετυχαίνει πολύ εύκολα το 2-4.
Το ημίχρονο θα τελειώσει περίπου στο 43':30'' με διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων.
Μακρινό φάουλ του Χαραλαμπόγλου στο 50' θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αγκούσι που έδειχνε να ελέγχει τη φάση.
Στο 52' σε μία φάση που πραγματοποιεί έξοδο ο Αγκούσι, συγκρούεται με τον Γ. Αναλυτή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ.Ι. και να υπάρξει πεντάλεπτη διακοπή και τον Αγκούσι να μεταφέρεται εκτός γηπέδου. Λόγω του ότι δεν υπήρχε δεύτερος τερματοφύλακας για τους φιλοξενούμενους, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Δημ. Πολλάτος.
72' Σέντρα από δεξιά του Σπ. Τζωρτζάτου με τον Γ. Αναλυτή λίγο έξω από την μικρή περιοχή με ωραία κεφαλιά να μειώνει και πάλι στο ένα γκολ 3-4.
Ισοφάριση και 4-4 για τα Διλινάτα στο 85' μετά από σύγχυση στην άμυνα του Α.Ο.Κ.Ι. η μπάλα φτάνει στον Σπ. Τζωρτζάτο που θα πιάσει ένα πολύ δυνατό “ξερό” σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Δημ. Πολλάτου.
Δυνατό ευθύβολο σουτ του Αλ. Πολλάτου 89' με πορεία προς τα δίχτυα, η μπάλα  θα κοντράρει “σωτήρια” στο σώμα του Θ. Αναλυτή που τελικά περνάει άουτ.
90' Δυνατό σουτ του Κλειτογιάννη θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αλιάι.
Τελευταία φάση του αγώνα στο 94' όταν στο φάουλ του Μπαζάρογλου από δεξιά ο Βουκελάτος θα πιάσει γυριστή κεφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή του Αλιάϊ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι του.
Διαιτητής ο κ. Β. Γρουζής με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Σπυράτο και Χ. Αβάζαρο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάι, Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Χρ., Παππάς (71' Ψαριανός), Αναλυτής Γ., Χαραλαμπόγλου, Θεοδωρακάτος, Μίρτο (46' Σκριβάνος), Ομουριάδης (46' Κίριο).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι (57' λ.τ Τανουσάι), Πολλάτος Δημ., Κλειτογιάννης, Φωκάς, Αλεξανδράτος, Σπανός, Λαμπρόπουλος, Κόμητας, Πολλάτος Αλ., Μπαζάρογλου, Βουκελάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου