Δευτέρα, Ιανουαρίου 21

Πέρασε σαν… κύριος από τη Γαστούνη ο ΑΣΚ

Ο σοβαρός ΑΣΚ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και έχοντας ως όπλο του την δυνατή άμυνα και την συγκέντρωση η ομάδα μας πέρασε και από την  Γαστούνη νικώντας την τοπική ομάδα με 55-45.
Οι παίκτες του Μάκη Μαρκάτου, έπαιξαν στα τελευταία λεπτά εξαιρετική άμυνα και κατάφεραν να φτάσουν σε μία δίκαιη νίκη που ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τη θέση του στην 2η θέση της βαθμολογίας της Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Κορυφαίος για τον ΑΣΚ ήταν ο Πορτελάνος, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους, πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Βαλλιανάτος, ο οποίος έδειξε να έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ενώ όλοι όσοι αγωνίστηκαν είχαν συνεισφορά στο θετικό τελικό αποτέλεσμα.
Δεκάλεπτα: 7-12, 17-30, 33-41, 45-55
Για τον ΑΣΚ έπαιξαν οι: Πορτελάνος 24 (1), Βαλλιανάτος 13  (5 κοψ.), Σαρρής 8 (2), Καλαφάτης 6 (2), Καραπέτσας 2, Γεμενετζής, Κρητικός 2, Βουτσινάς, Παλημέρης, Μεγάλος, Μητρόπουλος, Καβαλιεράτος.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί
ΑΙΓΕΑΣ
8
14
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
8
14
ΙΦΙΤΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
8
12
ΔΥΜΗ
8
12
ΑΕΚ ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
8
11
ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΡΕΦΙΟΥ
8
10
ΓΑΣΤΟΥΝΗ
8
07
Η επόμενη αγωνιστική
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
26/01/13
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ
27/01/13
7:00
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΑΕΚ Κ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ
27/01/13
5:00
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π - ΔΥΜΗΣ Α.Ο.

Σπουδαία εμπειρία για τους παμπαίδες

Εξαιρετική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι παμπαίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, οι οποίοι για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η, αγωνίστηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας.
Η εμφάνιση για τα «λιονταράκια» του Πάνου Ματιάτου ήταν πάρα πολύ καλή κόντρα στην Προοδευτική Πατρών, ωστόσο μετά το παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας, οι οποίοι τους μίλησαν και τους έδειξαν τις δεξιοτεχνίες τους αφήνοντας με… ανοικτό το στόμα τους μικρούς παίκτες του ΑΣΚ.
Μάλιστα ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας, υποσχέθηκε να δώσει δωρεάν εισιτήρια για τους αγώνες του Απόλλωνα, για οποιονδήποτε αγώνα θελήσουν να παρακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου