Δευτέρα, Ιανουαρίου 14

Ψήφισε... χαρτοπετσέτα στις εκλογές της ΕΠΟ για την ΕΟΕ!

Συζητήσεις στους κόλπους της ΕΠΟ έχει προκαλέσει το αποτέλεσμα των εκλογών για τον εκπρόσωπο στην ΕΟΕ και συγκεκριμένα σχετικά με τις ψήφους που πήρε ο μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο, πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος.
 Τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ από τους 56 ψηφοφόρους, ψήφισαν οι 36. Μάλιστα κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία ότι πολλές ενώσεις από την αντιπολίτευση (Λασίθι, Μακεδονία, Ηλεία και άλλες) ήταν μεταξύ αυτών που ψήφισαν τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ.

Αυτό κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ένας σκληρός πυρήνας που στηρίζει τη διοίκηση και στήριζε παλαιότερα και τον Πιλάβιο, είναι αυτός που πιθανόν καταψήφισε ρίχνοντας "άκυρο". 
Τα άκυρα που ανακοινώθηκαν ήταν 11. Από αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus τα εννέα ήταν πανομοιότυπα με ένα μεγάλο «Χ» που εκτινόταν σε όλο το ψηφοδέλτιο.

Ένα ψηφοδέλτιο ήταν άκυρο επειδή είχε τέσσερις σταυρούς, ενώ τέλος, ένας φάκελος όταν ανοίχτηκε αντί για ψηφοδέλτιο περιείχε μία χαρτοπετσέτα! 
Όσο για τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΕΠΟ στην ΕΟΕ, Βαγγέλη Μαζαράκη, η διαφορά των 32 ψήφων που πήρε, σε σχέση με τους 49 που έλαβε στις εκλογές του Οκτωβρίου, εκτιμάται ότι οφείλεται στην αντιπαράθεση που είχε με την αντιπολίτευση ως εισηγητής της διοίκησης στο θέμα του beach soccer, αλλά και ίσως επειδή κάποιοι από την παράταξη Σαρρή δεν είδαν με καλό μάτι ότι τον Οκτώβριο εξελέγη πρώτος σε ψήφους ως μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.
Πηγή:http://www.soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου