Κυριακή, Ιανουαρίου 13

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΠΑΛΗΞ/ΚΟΣ)

Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-3











ΔΗΛΩΣΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ 4ΑΔΑ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ








Σήμερα στο δημοτικό στάδιο Ιθάκης στις 15:00 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Οδυσσέα Ιθάκης και του Παλληξουριακού με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 1-3 αλλά με την ομάδα της Ιθάκης να χάνει πάρα πολλές ευκαιρίες ώστε να πάρει κάτι θετικό από αυτό τον αγώνα.
Φάσεις και γκολ
Στο 3’ ένα πολύ ωραίο σουτ  του Λυκούδη  λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή μπλοκάρει σταθερά ο Κουτσουβέλης.
Στο 7’ ωραία πάσα του Μορφέση στον Προσαλέντη με τον τελευταίο να σουτάρει από πολύ κοντά και τον Μοσχόπουλο να κάνει μεγάλη επέμβαση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.  
Στο 13’ για την ομάδα του Ληξουρίου ο Κοσμάτος θα βρεθεί μέσα στην περιοχή του Οδυσσέα και βάζοντας  πλάτη τον Μαλιακρίδα θα σουτάρει και τον Κουτσουβέλη να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση από πολύ κοντά.
Στο  18’ ο Προσαλέντης  μπροστά από τον  Καμινάρη επιχειρεί ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να βρίσκει στον πρώτο και να μπλοκάρει ο Μοσχόπουλος.  
Στο 23’ μετά από ασιστ του Lila ο Προσαλέντης  σουτάρει στην κίνηση με την μπάλα να περνάει  λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μοσχόπουλου.
Στο 25’ ο Παλληξουριακός θα ανοίξει το σκορ ύστερα από όμορφη μπαλιά του Πρεντάνου Χ. στον Κοσμάτο με τον τελευταίο να γυρίζει και να σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Οδυσσέα κάνοντας το 0-1 .   
Στο 39’ μετά από πολύ όμορφη και δύσκολη μπαλιά του Μαλιακρίδα στον Lila o οποίος έμπαινε στην περιοχή κάνοντας το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μοσχόπουλου  με το σκορ να γίνεται 1-1.
Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46’ μετά από ωραία σέντρα του Φαρακλού  και προβολή του Κοσμάτου  η μπάλα καταλήγει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κουτσουβέλη κάνοντας το 1-2 για τον Πανληξουριακό.
Στο  δευτέρο ημίχρονο έχουμε την πρώτη καλή  φάση για τον Οδυσσέα και συγκεκριμένα στο 62’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουτσουβέλη Π. ο Φατούρος πηδάει ψηλά παίρνει την κεφαλιά η οποία καταλήγει  λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Μοσχόπουλου.
Στο 64’ η φάση του αγώνα για τον Οδυσσέα ο οποίος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όταν  μετά από κάθετη μπαλιά του Lila στον Κουτσουβέλη Π. ο τελευταίος επιχειρεί δυνατό πλασέ το οποίο  καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Μοσχόπουλου αφήνοντας τον "άγαλμα".
Τέλος στο 90’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαρακλού ο Κοζομπόλης θα σηκωθεί και πιάνοντας μια όμορφη κεφαλιά θα στείλει την μπάλα   στα δίχτυα του Οδυσσέα για τρίτη φορά κάνοντας και το τελικό 1-3.
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης),  Κουτσουβέλης Ζ.-Φατούρος Φ.-Χαιδεμενάτος Γ.-Μαλικρίδας Α. (Μαρούδας Γερ)-Τριτσαρόλης  Γερ.-Μορφέσης Π (Βασιλοπυλος Γερ.)-Lila R-Νουτσάτος Δ.-Κουτσουβέλης  Π.-Προσαλέντης Ν.-Renato B.
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Μοσχόπουλος Δ.-Γαβαλάς  Α.- Μαρκάτος  Σ.(Λαδάς)-Λυκούδης Α.-Καμινάρης Δ.-Πρεντάνος Χ. (Ζερβός)-Φαρακλός Γερ.-Κοσμάτος Ν (Λυμπερόπουλος)-Παπαδάτος Δ.-Κοζομπόλης Π.-Λαδάς Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου