Κυριακή, Ιανουαρίου 27

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΑΝΩΓΗ-ΕΡΥΣΣΟΣ)

Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 6-0











ΕΠΙΑΣΕ 4ΑΔΑ Η ΑΝΩΓΗ... ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Γ' Η ΕΡΥΣΣΟΣ
Χατ τρικ ο Γ. Μπενάτος
Σε ένα παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας και σε ένα ακατάλληλο, από τη συνεχή βροχή, η Ανωγή καλύτερη της Ερύσσου δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με σκορ 6-0.
Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους και στο διάστημα αυτό πέτυχαν δύο τέρματα, είχαν ένα δοκάρι και έχασαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν ακόμη περισσότερα.
Η Έρυσσος, προσπαθούσε περισσότερο αμυντικά να κρατήσει μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς από την εστία του Καμπανού και είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ με τον Κοψίνη.
Στο β' ημίχρονο, η κατάσταση δεν άλλαξε, η Ανωγή είχε την υπεροχή, ήταν πολύ καλύτερη, πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα και πλέον βλέπει πολύ πιο αισιόδοξα τα πράγματα σχετικά με την είσοδό της στα playoffs.
Η Έρυσσος, σίγουρα με τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα δε μπορεί να έχει καμία τύχη για παραμονή στην κατηγορία.
Φάσεις και γκολ
Ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια στο 10' από αριστερά του Μπερδρεμπέ και “μπάσιμο” στην περιοχή θα καταλήξει σε πολύ ωραία απόκρουση του τερματοφύλακα, των φιλοξενούμενων, Καμπανού.
Νέα σημαντική ευκαιρία για την Ανωγή στο 12' όταν σε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ερύσσου, ο Μοσχονάς καθυστερεί στο πλασέ με αποτέλεσμα να προλάβει την τελευταία στιγμή ο Ταβάνι Γ. και να διώξει σωτήρια σε κόρνερ.
Η Έρυσσος θα απαντήσει στις ευκαιρίες της Ανωγής στο 17' όταν ο Τραχάνης θα κερδίσει την κεφαλιά από τους αμυντικούς των γηπεδούχων η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή, όπου εκεί ο Κοψίνης μόνος απέναντι από τον Θεοφιλάτο πλασάρει ψηλοκρεμαστά άουτ.
Το σκορ τελικά θα ανοίξει στο 22' όταν ο Γ. Μπενάτος με ωραία ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Καμπανού, στη συνέχεια στο αριστερό κάθετο, η οποία θα κολήσει στα νερά και με την μεσολάβηση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων καταλήγει στα δίχτυα και το 1-0.
Η Ανωγή έχει πάρει “μπρός” για τα καλά και στο 28' ένας ωραίος συνδυασμός Μπενάτου-Παπαδάτου βγάζει τον τελευταίο απέναντι από τον Καμπανό με τον τελευταίο να αποκρούει σωτήρια.
Στο επόμενο λεπτό η Ανωγή θα έχει οριζόντιο δοκάρι στο μακρινό σουτ του Γιακουμάτου.
Ένα επίσης μακρινό σουτ του Παπαδάτου στο 31' θα αποκρούσει και πάλι σε κόρνερ ο Καμπανός. 
Το φάουλ του Τραχάνη στο 31' δεν ανησυχεί τον Θεοφιλάτο.
Το 2-0 για την Ανωγή θα έρθει στο 40'. Συγκεκριμένα, ο Μπερδεμπές εκτελεί έξυπνα ένα φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα αποκρούεται προσωρινά από τον Καμπανό, φτάνει στον Π. Μοσχονά που την “σπρώχνει” εύκολα στα δίχτυα δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το Α' ημίχρονο. 
Η Έρυσσος, θα απειλήσει στο 53' όταν το σουτ του Τραχάνη θα αποκρούσει ο Θεοφιλάτος διώχνοντας στην δεξιά του γωνία την μπάλα σε κόρνερ.
Ένας πολύ ωραίος ομαδικός συνδυασμός των παικτών της γηπεδούχου θα έχει ως τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Μοσχονά που λίγο έξω από την μικρή περιοχή πλασάρει εύστοχα πετυχαίνοντας το 3-0.
Το 4-0 θα πετύχει στο 66' ο νεαρός Σούπας με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και στο 77' θα προηγηθούν με 5-0 όταν ο Γ. Μπενάτος, κερδίζει τις κόντρες, μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Τέλος, στο 85' τη διαγώνια πάσα του Μαρούλη, μέσα στην περιοχή ο Γ. Μπενάτος πετυχαίνοντας το δικό του χατ-τρικ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπανού και το 6-0 για την ομάδα του.
Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Λογοθέτη Βασ. και Παίζη Παν.
Συνθέσεις
Α.Ο. Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Θεοφιλάτος, Μαρούλης, Μπενάτος Χαρ. (63΄ Γερολυμάτος), Αδηλίνης, Γιακουμάτος, Μπερδεμπές, Σούπας (70΄ Αντωνόπουλος), Μοσχονάς (66΄ Γρηγορόπουλος), Μπενάτος Γ., Παπαδάτος, Κουρούκλης.
Α.Ο.΄Ερυσσος:(Γ. Βρυώνης), Καμπανός, Καψάλης Χρ., Καψάλης Διον. (61΄ Βαλσαμής), Αντύπας (76΄ Βρυώνης), Ταβάνι Γ., Ζαμπέλης (86΄ Καββαδίας), Τραχάνης, Ταβάνι Τζ., Κοψίνης, Αρώνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου