Πέμπτη, Ιανουαρίου 17

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Β. ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ M.M.E.

Β. Μαζαράκης.......... Δεν έχουμε βοήθεια από κανένα 
ο Δήμος απουσιάζει και οι σχέσεις μας είναι τελείως τυπικές
Β. Μαζαράκης στην χθεσινή συνέντευξη τύπου
Συνέντευξη στα τοπικά Μ.Μ.Ε. έδωσε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ο πρόεδρος της κ. Βαγγέλης Μαζαράκης στην οποία είπε πολλά για το τοπικό ποδόσφαιρο, έκανε παράπονα που πήραν «αμπάριζα» όλους μα όλους ανεξαιρέτως, αλλά και για τις προσωπικές του επιτυχίες τις οποίες όπως είπε τις έκανε βήμα-βήμα και από το τοπικό ποδόσφαιρο κατάφερε πλέον να είναι στην ΟΥΕΦΑ και σε λίγο στην FIFA κάνοντας πράγματα που ούτε καν τα φανταζόταν. 
Επίσης αποκάλυψε ότι στα «γεράματα» το έριξε στις σπουδές αφού παρακολουθεί πλέον μαθήματα στο ανοικτό πανεπιστήμιο στο οποίο σπουδάζει Ελληνικό πολιτισμό. 
Μίλησε για την πολύ καλή οικονομική διαχείριση που γίνεται στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αφού δεν λαμβάνουν από πουθενά καμία οικονομική επιχορήγηση, αλλά βρίσκουν τον τρόπο «παλεύοντας» και τα φέρνουν εις πέρας. Τόνισε μάλιστα ότι δεν αμείβεται κανένας από καμία επιτροπή και ανέφερε ότι πολλές φορές ταξιδεύει στην Αθήνα για δουλειές της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και πληρώνει από την τσέπη του τα εισιτήρια του αεροπλάνου.
Ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής
Χαρακτήρισε «πρόεδρο εν αναμονή» τον κ. Θέμη Βαλσαμή και αποκάλυψε ότι του έχει προτείνει να αναλάβει την θέση του προέδρου αυτός, κάτι που δεν δέχθηκε.
   Έκανε κριτική στην απουσία του Δήμου, της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και γενικότερα της πολιτείας από τα αθλητικά πράγματα του νησιού και ανέφερε πως μόνο στην Ιθάκη κάτι γίνεται από πλευράς Δήμου για τον αθλητισμό.
Σχετικά με τις ακατάλληλες ώρες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων είπε ότι θα μπορούσε να λυθεί με διεξαγωγή βραδινών αγώνων αλλά το έγγραφο που εστάλλει στο Δήμο για το κόστος που πρέπει να καλυφθεί δεν πήρε ποτέ απάντηση.  
Όσον αφορά το Ενωσιακό έγιναν προσπάθειες να δοθεί σε ομάδες αλλά καμία δεν το ζήτησε. Τα γήπεδο από ότι είπε δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην Ε.Π.Ο. από την κατασκευάστρια εταιρία επειδή υπάρχουν κακοτεχνίες και κάποια προβλήματα.
Οι άνθρωποι του τοπικού τύπου
Επίσης για τα δυο πρωταθλήματα της ανάπτυξης που είχαν προκηρυχθεί δεν υπήρχε συμμετοχή εκτός μια ομάδας που δήλωσε, με αποτέλεσμα να μην διεξάγονται ούτε αυτά, τα οποία όπως είπε τα Σωματεία δεν θα συμμετείχαν οικονομικά.
Σε ερώτηση αν υπάρχει τιμωρία για συμμετοχή διαιτητή σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα απάντησε από ότι γνωρίζει όχι.
Για το ότι συμμετέχει ένας συγκεκριμένος διαιτητής κάθε αγωνιστική και σφυρίζει όλα τα ντέρμπι. Απάντησε ότι ο συνάδελφος του συγκεκριμένου διαιτητή ο οποίος κάνει και τα παράπονα δεν μπορεί να παίζει όλα τα ντέρμπι.
Μίλησε για το beach soccer και την ευκαιρία που δίνεται στην Κεφαλονιά μιας και προΐσταται αυτής της επιτροπής βρήκε άρνηση από τον Δήμο για την παραχώρηση χώρου και την κατασκευή δυο γηπέδων τα οποία είναι αποθηκευμένα στα Φαρακλάτα.
Αποκάλυψε ότι σύντομα θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ένας αγώνας ποδοσφαίρου σάλας μεταξύ της Εθνικής Ελλάδας και κάποιας άλλης αντίστοιχης ομάδας που θα προσκληθεί.
Ανέφερε ότι το συγκεκριμένο άθλημα θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στους νεκρούς τουριστικά μήνες στο νησί αφού αν δινόταν χώρος για την τοποθέτηση των γηπέδων θα φιλοξενούσαμε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες, με την ανάλογη διαφήμιση του νησιού αφού αγώνες αυτού του είδους καλύπτονται τηλεοπτικά και μεταδίδονται σε όλα σχεδόν τα Κράτη.
Στην συνέντευξη παρίστατο και ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής ο οποίος παρενέβη όποτε χρειάστηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου