Κυριακή, Ιανουαρίου 27

O ANO Ζακύνθου τίμησε τους Σαμιλίδη-Δράκου στην κοπή της πίτας της

Την  Κυριακή  20-1-2013  ο Α.Ν.Ο. ΖΑΚΥΝΘΟΥ έκοψε  την  κουλούρα  του , παρουσία  του αντιπεριφεριάρχη και του δημάρχου Ζακύνθου ,  περιφερειακών  και δημοτικών συμβούλων , των αθλητών του  και  πολλών  γονέων και  φίλων του  συλλόγου. 

Τιμώμενα  πρόσωπα  οι  πρωταθλητές Ελλάδος  Παναγιώτης Σαμιλίδης και Νόρα Δράκου οι οποίοι και  βραβεύτηκαν  για  τις  επιτυχίες τους  στον  διεθνή  χώρο. Επίσης για την προσφορά τους  στην Ελληνική κολύμβηση  βραβεύτηκαν και  οι προπονητές τους , Αλέξανδρος Νικολόπουλος και Γιώργος Λεκάκης.
Ο  ΑΝΟΖ  ακόμα τίμησε τους  αθλητές του που  έλαβαν το  2007 για  πρώτη  φορά μέρος  σε  επίσημους αγώνες μετά την επαναλειτουργία του κολυμβητικού τμήματος ύστερα από πολλά χρόνια απραξίας (Θεοδωρίτση Αναστασία, Προβή Δήμητρα, Γιαννάκης Γιάννης ,Δικόπουλος Βαγγέλης, Μπονίκος Πάνος, Μυλωνάς Διονύσης, Παλαιοθόδωρος Διονύσης, Συνετός Κωνσταντίνος)
Οι αθλητές πού έλαβαν μέρος στους Χειμερινούς αγώνες και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών 2012 (Μπονίκος Πάνος, Καλοφώνου Τζιόρτζια, Καλοφώνου Λεονάρντα ) κατακτώντας  όρια παρότι δεν υπάρχει κολυμβητήριο στην Ζάκυνθο, και  η Κολοκοτσά Φιλίππα για την συμμετοχή της στους  επίλεκτους  αθλητές  τις  ΚΟΕ ,παρέλαβαν  τα βραβεία τους  από τον Παναγιώτη Σαμιλίδη , Νόρα Δράκου , Αλέξανδρο Νικολόπουλο και Γιώργο Λεκάκη.
Καταχειροκροτήθηκε η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης που το 2012 κατέκτησε τα πρωταθλήματα γυναικών , κορασίδων-παγκορασίδων και το σύνολο παίδων – παμπαίδων –κορασίδων - παγκορασίδων στους αγώνες ομίλων θαλάσσης.
Για το ιστιοπλοϊκό τμήμα βραβεύτηκε το σκάφος  ex-animo , για την πρώτη θέση που κατέλαβε στην κατηγορία του κατά την διάρκεια του ράλι Ιονίου στην διαδρομή Ζάκυνθος Ιθάκη.
Τέλος βραβεύτηκε  η ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ ,η πρωταθλήτρια Ελλάδος στον Μαραθώνιο Μάγδα Γαζέα και οι χορηγοί του συλλόγου ‘κοινοπραξία πλοίων Ζακύνθου’ και ο Άγγελος Περάκης
Τα περισσότερα χειροκροτήματα έλαβε ο προπονητής του συλλόγου Διονύσης Μαρίνος.                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου