Παρασκευή, Ιανουαρίου 18

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:PRE GAME 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ..... 
Μεγάλο το ενδιαφέρον..... Μπορεί να κρύβονται και εκπλήξεις
Ο Οδυσσέας παίζει ακόμη και την κατηγορία στο τοπικό ντέρμπι

Το ντέρμπι μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Διλινάτων με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου "μονοπωλεί" το ενδιαφέρον.
Η δεύτερη Εικοσιμία φιλοξενεί την Κυριακή το απόγευμα στις Κεραμειές την πάντα επικίνδυνη Σάμη κάτι που κάνει το παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον.
 
Από εκεί και πέρα πολύ καλό αναμένεται να είναι και το παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το πρωί ανάμεσα σε Παλληξουριακό και Ομαλά.
Επικίνδυνο παιχνίδι για την Α.Ε.Κ. την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο αφού αντιμετωπίσει με την ομάδα που της αφαίρεσε το απόλυτο του α΄ γύρου.
Τέλος στο τοπικό ντέρμπι της Ιθάκης την ίδια ημέρα και ώρα η Πρόοδος τυπικά γηπεδούχος αντιμετωπίζει τον Οδυσσέα σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τον δεύτερο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 19-1-13 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο.Κ.Ι.
ΓΡΟΥΖΗΣ
ΕΥΑΓΓ.
Σπυράτος Αλ.
Αβάζαρος Χρ.
2.
Κυριακή 20-1-13 ώρα 12:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Κωστόπουλος Σερ.
Αβάζαρος Χρ.
3.
Κυριακή 20-1-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ
ΓΕΩΡΓ.
Μουζακίτης Βασ.
Αβάζαρος Χρ.
4.
Κυριακή   20-1-13 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚ/ΚΟΣ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘ.
Βουτσινάς Αγγ.
Κωστόπουλος Σερ.
5.
Κυριακή 20-1-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ 
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΝΙΚ.
Κιόσης Κων.
Λογοθέτης Βασ.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.









ΦΑΒΟΡΙ Ο Α.Ο.Κ.Ι......  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Το Σάββατο στις 3 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας με έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα μεταξύ ΑΟΚΙ-Διλινάτα. 
Οι -τυπικά- γηπεδούχοι, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ και την πτώση τους στην 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, δεν έχουν περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας, αν θέλουν να παραμείνουν στην διεκδίκηση της 1ης θέσης της κανονικής περιόδου.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, αρκετά ανεβασμένοι αυτόν τον καιρό, έχοντας 3 συνεχόμενες νίκες, θέλουν να κάνουν το δικό τους “καρέ” και να παραμείνουν με άνεση στην τετράδα που οδηγεί στα playoffs.
Τα Διλινάτα, όπως προαναφέραμε, στον τελευταίο τους αγώνα επικράτησαν της Σάμης με σκορ 3-1 και μάλιστα με ανατροπή. Αντίθετα, με τον ΑΟΚΙ, που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο ντέρμπι να πλησιάσει στον ένα βαθμό την ΑΕΚ, αού απώλεσε τη νίκη στο 87'.
Μοναδικό πρόβλημα για τον Γ. Τόγια, η απουσία του τιμωρημένου Μάκη Κανάκη, ενώ για τον Τ. Φωή έχει συνηθίσει από την αρχή στις απουσίες αρκετών ποδοσφαιριστών του. Κατά τ' άλλα, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: 3-0 για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες με τον ΑΟΚΙ να έχει ένα μικρό προβάδισμα νίκης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα Διλινάτα δεν είναι ικανά για τη νίκη.  
 Διαιτητής: Ο κ. Ε. Γρουζής με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Σπυράτο και Χρ. Αβάζαρο.  
Α.Ο. ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ









ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ.. ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Η συνέχεια της αγωνιστικής μεταφέρεται την επόμενη μέρα, Κυριακή, 12.30 το μεσημέρι στο ίδιο γήπεδο, με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ιδιαίτερα από  πλευράς γηπεδούχων, μεταξύ του Παλληξουριακού και των Ομαλών.
Ίσως για τον Παλληξουριακό το παιχνίδι αυτό να αποτελεί τελευταία ευκαιρία για την συμμετοχή του στα playoffs της κατηγορίας και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει. Αντίθετα, για τα Ομαλά που βρίσκονται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα, είναι ένα παιχνίδι που καταρχήν το αντιμετωπίζουν χωρίς άγχος αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και από εδώ και πέρα θα “κυνηγήσουν” το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα σε αυτόν.
Ο Παλληξουριακός προέρχεται από την σπουδαία νίκη του, 3-1, επί του Οδυσσέα Ιθάκης στο Βαθύ όπως και τα Ομαλά με τη σημαντική τους νίκη, 1-0, επί του Παγκεφαλληνιακού. Μία νίκη που ουσιαστικά σημαίνει παραμονή στην κατηγορία.
Προβλήματα στις ομάδες για τους δύο προπονητές Γ. Θωμά και Δ. Λιονάτο δεν υπάρχουν και αναμένεται να επιλέξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: 2-1 για τον Παλληξουριακό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Φαβορί: Θεωρούμε, ότι και οι δύο ομάδες είναι ικανές να κατακτήσουν τη νίκη και θα λέγαμε ότι οι -τυπικά- γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα. 
Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σερ. Κωστόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.
    
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 

  








ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ... 
ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΣΑΜΗ 

Στις Κεραμειές την ίδια ώρα, η 2η της βαθμολογίας, Εικοσιμία, μετά τη μεγάλη επιτυχία και το σπουδαίο διπλό στην Ιθάκη επί της Προόδου με σκορ 2-0, φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη και αξιόλογη ομάδα της Σάμης, με στόχο τη νίκη και την παραμονή στην ίδια θέση. Η Εικοσιμία, είναι πιο ποιοτική ομάδα από την αντίπαλό της, αλλά αυτό από μόνο του δε φτάνει για να της δώσει το νικηφόρο αποτέλεσμα από μία ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη.
Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ήττα στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής, 3-1, από τα Διλινάτα και θα παίξουν με στόχο καταρχήν την καλή εμφάνιση κι έπειτα ό,τι καλύτερο προκύψει.
Εκτός από τις γνωστές απουσίες, πρόβλημα για τον Δ. Ζησιμάτο αποτελεί κι η απουσία του τιμωρημένου Π. Στεφανάτου, ενώ ο Θ. Βουκελάτος εκτός του Κ. Βιτωράτου που παραμένει τιμωρημένος, δεν έχει άλλα προβλήματα.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: 4-0 για την Εικοσιμία στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Φαβορί: Είναι ένα παιχνίδι με την Εικοσιμία να είναι εξ' αρχής το φαβορί για τη νίκη, και την Σάμη να επιδιώκει την “ζημιά” στη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, κάτι που θα αποτελέσει επιτυχία για αυτή. 
Διαιτητής: Ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Βασ. Μουζακίτη και Χρ. Αβάζαρο. 
Α.Ε.Κ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ








 1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Η Α.Ε.Κ.

το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και πάλι στις 3 μ.μ., η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Α.Ε.Κ. αντιμετωπίζει τον πρωτελευταίο, στο βαθμολογικό πίνακα, Παγκεφαλληνιακό με στόχο την επιστροφή της στις νίκες, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Α.Ο.Κ.Ι.. 
Από την άλλη, ο Παγκεφαλληνιακός με όχι μέχρι στιγμής καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και με δεδομένη την ανωτερότητα της αντιπάλου του θα παλέψει για το καλύτερο, αφού ένα καλό αποτέλεσμα με την πρωτοπόρο ομάδα, εκτός του ότι θα αλλάξει την άσχημη ψυχολογία, στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα, θα φέρει και βαθμολογική ανάκαμψη για μία καλύτερη συνέχεια.
Η Α.Ε.Κ., όπως προαναφέραμε, προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι με τον Α.Ο.Κ.Ι., που όπως διαμορφώθηκε μπορεί να θεωρηθεί ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Σημαντικό πρόβλημα για τον Σπ. Παπαδάτο η απουσία του Αλ. Κρούτη που αποβλήθηκε στο ντέρμπι. Ο Ν. Βουτσινάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: 2-2 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Φαβορί: Θεωρούμε, φαβορί τους γηπεδούχους χωρίς πάντως να “ξεγράφουμε” και το “σκληροτράχηλο” Παγκεφαλληνιακό.
Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Αγγ. Βουτσινά και Σερ. Κωστόπουλο.  
  ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
"ΜΑΧΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ
Για το γόητρο η Πρόοδος.......... Ο Οδυσσέας παίζει τα "ρέστα" του
Ντεμπούτο Αλ. Δευτεραίου με την Πρόοδο Ιθάκης
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την ίδια μέρα και ώρα με τον αγώνα μεταξύ Προόδου-Οδυσσέα στην Ιθάκη, που αποτελεί και το τοπικό ντέρμπι.
Η Πρόοδος, με μία μόνο νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κι αυτή επί του παραπάνω αντιπάλου στην 2η αγωνιστική του α΄γύρου, θα επιδιώξει να πετύχει μία νέα που θα της δώσει μεγάλη βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα. 
Αντίθετα, η ομάδα του Οδυσσέα με όχι καλά αποτελέσματα και εμφανήσεις, έχει μόνο  μία ισοπαλία στο ενεργητικό της και παραμένει ουραγός στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς πλέον άλλα περιθώρια απώλειας νέων βαθμών, αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή της στην Α΄κατηγορία και την επόμενη χρονιά. Μια πιθανή  ήττα, θα σημάνει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το υποβιβασμό της.
Προβλήματα για τον Ο. Κωστόπουλο και Κ. Κουτσουβέλη δεν υπάρχουν και θα παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα. 
Αποτέλεσμα α΄γύρου: 2-1 για την Πρόοδο στο Δημοτικό Ιθάκης.
Φαβορί: Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, εκτός από τις αξίες μετράνε κι άλλα πράγματα και για τον λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι ο νικητής θα ξεχωρίσει πολύ δύσκολα. Παρ' όλα αυτά εμείς θεωρούμε ότι η Πρόοδος έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη.
Διαιτητής: Ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Κων. Κιόση και Βασ. Λογοθέτη. 

Η  Βαθμολογία
(Σε 10 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
26
31 - 04 
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
23
21 - 02 
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
22
20 - 05 
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
19
12 - 13
5.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
16
18 - 16
6.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
10
11 - 15 
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
07
05 - 14 
8.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
07
12 - 20 
9.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
06
11 - 10
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
01
  08- 49  
                            * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                       Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
                       Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
                       Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου