Παρασκευή, Ιανουαρίου 18

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ.... ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Το μεγάλο ντέρμπι, που ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, διεξάγεται το Σάββατο στις 12:30 το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ του Παπυργιακού και των Φωκάτων. Ένα παιχνίδι από το αποτέλεσμα του οποίου ίσως κριθεί  στην συνέχεια η δεύτερη ή ακόμη και η πρώτη θέση.
   Όμως και στην Έρυσσο θα έχουμε άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι την ίδια ημέρα στις 3 μ.μ., όπου στα Μακρυώτικα οι ουραγοί Έρυσσος και Ηρακλής σε μια πραγματική "μάχη" σωτηρίας παίζουν ίσως και το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο ηττημένος, και ειδικά αν αυτοί είναι οι γηπεδούχοι, μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζουν τις "βαλίτσες" τους για την επιστροφή τους στην Γ' κατηγορία. 
    Τέλος, το πρωί της Κυριακής και ώρα 10 π.μ. άλλο επόμενο ντέρμπι θα διεξαχθεί για την 9η αγωνιστική με την Ανωγή να εξαντλεί την τελευταία πιθανότητα που έχει για την τετράδα και τον Πυλαριακό να θέλει να βάλει γερά θεμέλια για την συμμετοχή του σε αυτήν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 19-1-13 ώρα 12:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΑΛΕΞ.
Βουτσινάς Αγγ.
Γρουζής Ευαγγ.
2.
Σάββατο 19-1-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝ.
Βουτσινάς Νικ.
Σκαλτσής Αθ..
3.
Κυριακή 20-1-13 ώρα 10:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΓΓ.
Μουζακίτης Βασ.
Κωστόπουλος Σερ.












Ο ΝΙΚΗΤΗΣ "ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ" ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η
Με ένα μεγάλο ντέρμπι ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας το Σάββατο το μεσημέρι και ώρα 12:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ των ισόβαθμων στη 2η θέση Παπυργιακού-Φωκάτων.
Ένα παιχνίδι του οποίου το αποτέλεσμα θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την 2η θέση και πιθανόν και την 1η, αφού ο νικητής εκμεταλλευόμενος το ρεπό των Πρόννων θα βρεθεί "οδηγός" του πρωταθλήματος της κατηγορίας με το πιθανότερο να έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση, και στη συνέχεια ο στόχος του να είναι η 1η. 
Το "Χ" φυσικά δεν ευνοεί κάποια από τις δυο ομάδες και ένα τέτοιο αποτέλεσμα πιθανότατα να δώσει την 1η θέση στην τελική κατάταξη στους Πρόννους, που θα παραμείνουν στην ίδια θέση δίνοντας τους και μια σχετική άνεση στη συνέχεια. Οι ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες την προηγούμενη αγωνιστική. Τα μεν Φωκάτα επικράτησαν 2-0 στο ντέρμπι των Πρόννων σπάζοντας μάλιστα το αήττητο τους. Ο Παπυργιακός επικράτησε άνετα της Ανωγής με σκορ 4-1 μπαίνοντας δυναμικά ακόμη και στη διεκδίκηση της 1ης θέσης.
Έτσι αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.
Ιδιαίτερα προβλήματα στην ομάδα του Παπυργιακού δεν υπάρχουν, εκτός της απουσίας λόγω τιμωρίας του νεαρού Σπ. Στρακάτου, ενώ ο Μιχάλης Αθηναίος  δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να αντιμετωπίσει.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Ισόπαλο 3-3 το παιχνίδι του α' γύρου  στις Κεραμειές.
Φαβορί: Ένα ντέρμπι που δεν υπάρχει φαβορί.
Διαιτητής: Ο κ. Αλ. Σπυράτος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Ε. Γρουζή.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ











ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ "ΗΛΙΟ".......  ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ ΧΑΝΕΤΑΙ
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 3 στο Δημοτικό Μακρυωτίκων διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας, αλλά αυτή τη φορά των ουραγών, μεταξύ της Ερύσσου και του Ηρακλή Πρόννων. Δυο ομάδες που παλεύουν για την "σωτηρία" τους και σύμφωνα με τα δεδομένα του πρωταθλήματος η μια και πιθανόν η χαμένη θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι με μια μόνο ισοπαλία και αυτή από τον ίδιο αντίπαλο στα Τζανάτα στον α΄γύρο δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι εκτός της νίκης θα αγωνισθούν και για την ισοπαλία που αν επιτευχθεί δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για αυτούς. 
Ουσιαστικά το όποιος χάνει χάνεται ταιριάζει "γάντι" στην περίπτωση τους.
Η Έρυσσος προέρχεται από ήττα 2-0, αλλά είχε πολύ καλή παρουσία στο τοπικό ντέρμπι με τον Πυλαριακό και το σκορ αντικειμενικά την αδικεί. Ο Ηρακλής δεν αγωνίστηκε αφού ήταν η σειρά του για να πραγματοποιήσει το ρεπό του. 
Αποτέλεσμα α΄γύρου: 0-0 στα Τζανάτα.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι που κρίνει μια κατηγορία αλλά και σύμφωνα με αυτά που έχουν δείξει οι δυο ομάδες είναι δύσκολο να δώσεις αβαντάζ σε μια από αυτές. Άποψή μας είναι ότι και οι δυο ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.
Διαιτητής: Ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Βουτσινά και Αθ. Σκαλτσή.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ











ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΓΗ.... ΝΙΚΗ ΓΙΑ 4ΑΔΑ Ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το πρωί στις 10:30 μεταξύ Ανωγής Πυλαριακού. Ένα παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει οριστικά την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, ιδιαίτερα αν νικητής αναδειχθεί ο Πυλαριακός, αφού θα έχει πάρει μια σημαντική  διαφορά (θα λέγαμε ασφαλείας) από την αντίπαλό του Ανωγή της τάξης των 8 βαθμών. Μια διαφορά που θα είναι αδύνατο στη συνέχεια και στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν να καλυφθεί. 
Από την άλλη η Ανωγή θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα ώστε στη συνέχεια να έχει ενεργό ρόλο στο πρωτάθλημα με στόχο τα playoffs, αφού με πιθανή δική της νίκη θα φέρει τη διαφορά στους -2 βαθμούς και θα μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της 4ης θέσης που οδηγεί σε αυτά. Έτσι λοιπόν αναμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο ο νικητής θα αναδειχθεί πάρα πολύ δύσκολα.
Ο Γ. Μαλλιώρης δεν μένει στα προβλήματα που κάθε αγωνιστική αντιμετωπίζει και γνωρίζοντας την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα θα κατεβάσει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη. Ο Κ. Κουγιανός εκτός από τα πάγια προβλήματα που αντιμετωπίζει έχει σε ένα ακόμη να δώσει λύση και αφορά την απουσία του Βαγγ. Θεοδωράτου, που θα λείψει από το παιχνίδι λόγω τιμωρίας.                                             
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Νίκη 4-0 για τον Πυλαριακό στα Μακρυώτικα.
Φαβορί: Όπως σε όλα τα παιχνίδια του προγράμματος της 9ης αγωνιστικής έτσι και σε αυτό δύσκολα ξεχωρίζεις το φαβορί αφού και οι δυο ομάδες είναι ικανές για να πάρουν τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Διαιτητής: Ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτης και Σερ. Κωστόπουλος. 
Η  Βαθμολογία
(Σε 8 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
16
17 - 06
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
14
21 - 07
3.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
14
17 - 09
4.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
12
11 - 12
5.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
07
09 - 18
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
02
04 - 11
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
01
04 - 20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου