Σάββατο, Ιανουαρίου 5

Tο ελληνικό βόλλεϊ θρηνεί για τον χαμό του Νίκου Σαμαρά

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Φωτογραφία για Το ελληνικό βόλλεϊ θρηνεί για τον χαμό του Νίκου Σαμαρά
Σοκ στο ελληνικό βόλεϊ! Ο παλαίμαχος πετοσφαιριστής, Νίκος Σαμαράς «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το απόγευμα εντελώς αναπάντεχα και πρόωρα. Ο 42χρονος άφησε την τελευταία του πνοή από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, όπως επιβεβαίωσαν οι γιατροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο στο οποίο είχε διακομιστεί. Ο εκλιπών φέρεται να ένιωσε δυσφορία κι έντονο πονοκέφαλο το μεσημέρι της Παρασκευής (4/1). 

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, αλλά μέχρι να φτάσει είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις του. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά υπέκυψε μέσα στο ασθενοφόρο. Ο Σαμαράς, είχε 263 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, ενώ φόρεσε τις φανέλες της Ορεστιάδας, του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού, της Φαλκονάρα, της Σεβίλλης, της Φενερμπαχτσέ, της Σενουά, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Μίλωνα. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ζούσε στη Λήμνο και ήταν παίκτης και προπονητής στην ομάδα του νησιού με σκοπό να μάθει το άθλημα και εκεί
Το ελληνικό βόλλεϊ θρηνεί για τον χαμό του Νίκου Σαμαρά - Φωτογραφία 2
Η ΕΣΑΠ εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια και εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός. Επίσης αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής. Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ: «Συγκλονισμένη η οικογένεια του βόλεϊ από την οδυνηρή είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 42χρονου Εβρίτη άσου Νίκου Σαμαρά, από ανεύρυσμα. Η ΕΣΑΠ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια του εκλιπόντος. Στη μνήμη του διεθνούς άσου η ΕΣΑΠ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου