Πέμπτη, Ιανουαρίου 3

Αφιέρωμα του UEFA.com στην φιλανθρωπική εκδήλωση της ΕΠΟ

Εκτενή αναφορά στην φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσαν την Πέμπτη 20/12/2012 στο Πάρκο Γουδή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Εθνική Ομάδα Ανδρών έκανε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Το κείμενο αναφέρεται στη συμμετοχή των διεθνών παικτών Τοροσίδη, Γκέκα, Μαυρία και Δημούτσου στη γιορτή, καθώς επίσης των παικτριών των Γυναικείων Εθνικών Ομάδων και των τεχνικών επιτελείων των Εθνικών Ομάδων Ανδρών, Ελπίδων και Νέων.
Ειδική μνεία γίνεται στην απόφαση των Ελλήνων διεθνών να διαφοροποιήσουν αυτά τα Χριστούγεννα το πρόγραμμά τους και αντί της παραδοσιακής επίσκεψης σε ένα ίδρυμα για παιδιά να οργανώσουν μια γιορτή με την υποστήριξη τεσσάρων βασικών χορηγών της Εθνικής Ομάδας και να προσφέρουν χρηματική βοήθεια σε 13 ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς απ’ όλη τη χώρα.  
Επίσης, φιλοξενείται και μια σύντομη δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους Έλληνες διεθνείς για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, τόνισε: «Η απόφασή τους να βοηθήσουν 13 ιδρύματα για παιδιά αποδεικνύει ότι οι Έλληνες διεθνείς δεν είναι αποκομμένοι από την κοινωνία και τα προβλήματά της. Είμαστε περήφανοι γι΄ αυτούς, όχι μόνο για τις υψηλού επιπέδου εμφανίσεις τους εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και για το κοινωνικό τους έργο και την ευαισθησία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου