Τρίτη, Φεβρουαρίου 19

Οδυνηρή περικοπή του Προϋπολογισμού της ΚΟΕ για το 2013!

logo_koe
Ανακοινώθηκε χθές (18/2) και επίσημα, από το υφυπουργείο Αθλητισμού, ο προϋπολογισμός της ΚΟΕ για το 2013.

Ανέρχεται στο ποσό του 1.650.00 ευρώ και αποτελεί το 40% του προϋπολογισμού της χρονιάς που πέρασε και το περίπου 25% του αντίστοιχου προ 4ετίας …
Με απλά λόγια, ο φετινός προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας αποτελεί την ολοκλήρωση του προαναγγελθέντος»θανάτου» έξι (6) Αθλημάτων, εκ των οποίων τα πέντε (5) Ολυμπιακά, της ΚΟΕ.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της ΓΓΑ, θα πρέπει να πραγματοποιούνται με τον προϋπολογισμό, κατ’ αρχήν όλες οι δαπάνες μισθοδοσίας και κατ’ αναλογία τους, οι ασφαλιστικές και φορολογικές εισφορές.
Αν … περισσεύει κάτι (όλως απίθανο και αδύνατον με τα σημερινά δεδομένα), θα διατίθεται και για τα υπόλοιπα. Δηλαδή, την αθλητική δραστηριότητα της Ομοσπονδίας …
Με όλα αυτά, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο αγωνιστικός προγραμματισμός για το 2013 (πρωταθλήματα, ημερίδες, προετοιμασίες των 20 Εθνικών Ομάδων της ΚΟΕ, συμμετοχές σε διοργανώσεις κ.λπ), καθίσταται πλέον αδύνατον να υλοποιηθεί.
Η ΚΟΕ, με αίσθημα ευθύνης, είναι έτοιμη να βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση, μήπως και εξευρεθεί λύση που θα αποτρέψει τη διάλυση ολόκληρου του οικοδομήματος και του Αθλητισμού γενικότερα.
Έχει τις προτάσεις και αναμένει ευήκοα ώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου