Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25

Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου-Σπόρτιγκ 36-69 ...είναι απλά πληρέστερη ομάδα

Σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, σε ένα γεμάτο γήπεδο που θα ζήλευαν αρκετές ομάδες υψηλότερων κατηγοριών, η μόνιμη τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια της ΕΣΚΑΗ, παιδική ομάδα του Σπόρτιγκ Πατρών απέδειξε ότι είναι απλά η καλύτερη και πληρέστερη ομάδα της Περιφέρειας.

Mε τους Δίπλαρο και Κανελλόπουλο να κάνουν... πράγματα και θάματα στο παρκέ-πέτυχαν αμφότεροι από 18 πόντους και προσέφεραν άλλους τόσους στους συμπαίκτες τους-το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο σχεδόν από την αρχή του β΄ημιχρόνου, την στιγμή μάλιστα που το Ληξούρι παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων. 
Ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν οι παίκτες του Μ. Δούλια, καθώς εμφανίστηκαν με το γνωστό πάθος και ενθουσιασμό, αλλά ήταν εκνευριστικά άστοχοι και άτολμοι στην τελική προσπάθεια, με πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση, κινήθηκαν συνολικά σε χαμηλή πτήση. 
Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων και φυσικά αδικεί την συνολική φετινή εικόνα του Ν.Ε.Ο.Λ που έχει καταφέρει τα δικά του θαύματα σε αυτή την σειρά των αγώνων- 16 νίκες σε 20 παιχνίδια- και είναι ακόμα σε θέση να πετύχει τους στόχους του, μια θέση στην τριάδα του πρωταθλήματος. 
Απλά στο σημερινό ματς οι νησιώτες αδίκησαν με την εμφάνιση τους, τους εαυτούς τους, μπροστά στο δικό τους κοινό και αυτό ενοχλεί περισσότερο. Η προσπάθεια συνεχίζεται...
Η εξέλιξη του σκορ: 13-22, 21-33, 28-51, 36-69
Οι συνθέσεις και οι πόντοι:
Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου (Μανώλης Δούλιας)Αντωνάτος, Καππάτος 2 , Δρακόπουλος , Βολτέρας 18 (1), Κουμουνδούρος 2, Πυλαρινός , Μαρούλης Αλ., Παγώνης 11(1), Μαρούλης Στ 3 (1), Μπελίτσης, Γιακουμάτος, Μουδήλος
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Κώστας Λαμπρόπουλος): Παπαγεωργίου 2, Κεφάλας, Κόττας , Τεπετές 2, Λιόνας 10, Κούτρας Χρ. 9, Κούτρας Αρτ. 6, Κανελλόπουλος 18, Ραγκαβάνης, Δίπλαρος 18(5), Διαμαντής 2, Νάτσκος 2.
Την επόμενη Κυριακή (3/3) το Ληξούρι αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα στην Πάτρα.

Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
03/03/13
8:00
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ
03/03/13
8:00
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ
03/03/13
12:00
ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου