Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25

ΠΑΡΕΛΘΟΝ 5 ΑΠΟ ΤΟ Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

Η διοίκηση του ΝΟΠ  με απόφαση του Δ.Σ. ανακοίνωσε το "διαζύγιο" του με πέντε αθλητές του τμήματος υδατοσφαίρισης λόγω της άρνησης τους να συμμετάσχουν στην αποστολή για τον αγώνα στην Χίο στην οποία ο Πατρινός όμιλος μηδενίστηκε ενώ του αφαιρέθηκαν και 6 βαθμοί!!!!
Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση:
Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Πατρών δηλώνει τα εξής:
Ο ΝΟΠ δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί στο παιχνίδι με το Ν.Ο. Χίου (στην Χίο) με αποτέλεσμα να μηδενιστεί, εξαιτίας της άρνησης 5 βασικών παικτών (Τοράκης, Δανούρδης, Πολάτος, Φυκούρας, Γκότσης) να συμμετάσχουν στο αγώνα, δηλώνοντας απροετοίμαστοι προπονητικά και ανήσυχοι για την αθλητική τους εμφάνιση. 
Το ίδιο είχαν υποστηρίξει και για το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟ το οποίο, τελικά, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αθλητών της ομάδας Νέων του ΝΟΠ. Η εκ νέου συμμετοχή των νεαρών αθλητών στον προγραμματισμένο αγώνα με τη Χίο στάθηκε αδύνατη λόγω των μαθητικών τους υποχρεώσεων. 
Επιπλέον, η KOE απέρριψε αίτημα που υπέβαλε ο ΝΟΠ για μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία. Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, καθίσταται σαφές ότι οι πέντε προαναφερθέντες παίκτες που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν ξανά σε αγώνα του πρωταθλήματος της Α1, έθεσαν τους εαυτούς τους εκτός της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΠ. Το ΔΣ τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή τύχη.
Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, μετά από συνάντηση εκπροσώπων των δύο μερών, το Δ.Σ. του ΝΟΠ υπέγραψε το συμφωνητικό με το ΠΕΑΚ για την περίοδο 2012-2013. 
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΕΑΚ αναμόρφωσε τους όρους του συμφωνητικού αποδεχόμενη τις ενστάσεις και τα λογικά αιτήματα του Ομίλου για το οικονομικό σκέλος. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα να ανασταλεί η κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΠΕΑΚ, κίνηση με την οποία ο ΝΟΠ επρόκειτο να διεκδικήσει την άρση του αποκλεισμού του από το δημόσιο κολυμβητήριο Πεπανός. Η έκβαση αυτή, σε καμία περίπτωση, δεν εξωραΐζει τη δυσχερή κατάσταση στην οποία περιήλθε ο Όμιλος, για δύο περίπου μήνες, με ευθύνη του ΠΕΑΚ. Ως εκ τούτου, το Δ.Σ. του ΝΟΠ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του σε σχέση με την ταλαιπωρία που υπέστησαν τόσο ο Όμιλος όσο και οι αθλητές του την εν λόγω περίοδο.
Σημειώνεται, τέλος, ότι οι προπονήσεις των κολυμβητικών τμημάτων και των τμημάτων υδατοσφαίρισης διεξάγονται κανονικά στο κολυμβητήριο Πεπανός από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013. Το Δ.Σ. του ΝΟΠ ευχαριστεί τους αθλητές και τους γονείς τους για την υπομονή τους όλο αυτό το διάστημα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους προπονητές του Ομίλου που συνέχισαν απρόσκοπτα το έργο τους κάτω από σκληρές συνθήκες, φροντίζοντας τόσο την φυσική κατάσταση των αθλητών όσο και την ψυχολογική τους στήριξη. Τα αποτελέσματα αυτής της περιόδου των αθλητών της κολύμβησης αλλά και των ομάδων υδατοσφαίρισης Παίδων, Νέων και Κορασίδων, δικαίωσαν τόσο τους προπονητές όσο και τους αθλητές του ΝΟΠ..
Το ΔΣ του ΝΟΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου