Κυριακή, Φεβρουαρίου 24

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 1-5

  








ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ 
Ιθάκη-αποστολή:Παν. Τζιβράς
Σε ένα αρκετά καλό, από άποψη θεάματος, αλλά και δυνατό παιχνίδι στο Βαθύ σήμερα το πρωί, η Εικοσιμία πήρε άνετη νίκη επί του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 5-1. 
Οι φιλοξενούμενοι, αφού ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ γρήγορα στο σκορ, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αξιόμαχο Οδυσσέα να πάρει κάτι καλό από τον αγώνα.
Φάσεις και γκολ
Στο 7' της αναμέτρησης και ουσιαστικά στην πρώτη φάση του αγώνα ο Κονόμης θα δοκιμάσει ένα χλιαρό σουτ με τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα να κάνει τραγικό λάθος και να γράφει το 0-1.
Σέντρα από τον Μπούσι στο 13', στην καρδιά της περιοχής του Κουτσουβέλη με τον Γαρμπή να πιάνει μια όμορφη κεφαλιά που περνάει πάνω από τα δοκάρια.
Στο 30' μετά απο εκτέλεση φάουλ του Φατούρου, ο Λίλα θα πιάσει τη κεφαλιά που θα καταλήξει στα χέρια του Καραίσκου. Αυτή ουσιαστικά ήταν η πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ των φιλοξενούμενων.
Η Εικοσιμία θα συνεχίσει την πίεση ψηλά και αυτή θα καρποφορήσει στο 43' μετά απο εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μπούσι που με ένα ακόμα πιο όμορφο σουτ θα στείλει την μπάλα στο δεξιό “Γ” της εστίας του Κουτσουβέλη γράφοντας το 0-2.
Ο Οδυσσέας μην προλάβοντας να συνέλθει από το σοκ του 0-2 θα δεχτεί και το 0-3 στο αμέσως επόμενο λεπτό με πλασέ του Αντωνάτου ύστερα από ωραία κάθετη μπαλιά του Μπούσι.
Με το σκορ αυτό τελειώνει το α΄ημίχρονο.
Και στο β΄ ημίχρονο η Εικοσιμία έχει την αγωνιστική υπεροχή και από το 53΄ μάλιστα και την αριθμητική, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που υπέδειξε ο διαιτητής του αγώνα στον παίκτη του Οδυσσέα Προσαλέντη για χτύπημα σε αντίπαλο.
Το 0-4 σημειώνει στο 63΄ ο Αντωνάτος με ψύχραιμο πλασέ μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Αντ. Κορσιάνου.
Το ωραίο μακρινό σουτ που δοκιμάζει ο Κουμαριώτης στο 68΄ για την Εικοσιμία περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσουβέλη.
Ένα ακόμη σουτ αυτήν την φορά του Κονόμη στο 76΄ πάνω στον τερματοφύλακα του Οδυσσέα που διώχνει την μπάλα με υπερένταση.
Μια ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούντι πολύ έξω από την περιοχή της Εικοσιμίας στο 79΄ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 1-4.
Μεγάλη μπαλιά από τον Μπούσι στο 80΄ με τον Π. Κορσιάνο να πιάνει το διαγώνιο σουτ και τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα.
Ο ίδιος παίκτης στο 82΄ δέχεται την μπάλα μετά από κλέψιμο του Κονόμη και δοκιμάζει σουτ που διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα.
Εκτέλεση κόρνερ για την Εικοσιμία στο 84΄ με τον Αντωνάτο. Την μπάλα κερδίζει ο Αντ. Κορσιάνος και πιάνει την κεφαλιά, η οποία βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτσουβέλη και καταλήγει άουτ.
Στο 90΄ο Αντωνάτος πετυχαίνει το 1-5 για την Εικοσιμία με πλάγιο σουτ μετά από ασίστ του Π. Κορσιάνου.
Διαιτητής ο κ.  Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλο Σερ. και Παίζη Παν.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας Ιθάκης:(Κ. Κουτσουβέλης), Ζ.Κουτσουβέλης, Φατούρος, Βλησμάς (46΄Μορφέσης), Μαλιακρίδας (46΄Τριτσαρόλης), Μαρούλης (75΄ Σακελαράκης), Βασιλόπουλος, Λίλα, Χαϊδεμενάτος, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Μπίσα.
Α.Ο. Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Καραϊσκος (65΄Μεναγάτος), Κουμαριώτης, Τασιούλης, Μινέτος Ι. (75΄ Κόρμαλης), Τσιγαρίδας (46΄ Κορσιάνος Αντ.), Γαρμπής, Κορσιάνος Π., Μπούσι, Αντωνάτος, Κονόμης, Κουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου