Σάββατο, Φεβρουαρίου 23

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α.Ο.Κ.Ι.-ΠΑΓΚΕ)

Α.Ο.Κ.Ι. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-1










ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι. ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ "ΖΩΝΤΑΝΟ" ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ 2ης ΘΕΣΗΣ
Σε ένα πάρα πολύ καλό ποιοτικά αλλά και με αγωνία παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Α.Ο.Κ.Ι. κατάφερε να "κλέψει" τη νίκη από τον πολύ δυνατό Παγκεφαλληνιακό με σκορ 2-1 στο 89'. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 62΄λόγω αποβολής του Παπαθεοδωρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 1΄ του αγώνα ο Μοντεσάντος κλέβει την μπάλα από τον Κίριο, την κόβει πολύ ωραία στον Αλ. Πολλάτο, που πλασάρει μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
Ο Παγκεφαλληνιακός ανοίγει το σκορ στο 3΄ όταν ο Ζαϊμη εκτελεί απευθείας φάουλ λίγο κάτω από την σέντρα και αριστερά, ο τερματοφύλακας του ΑΟΚΙ όμως κάνει κακή εκτίμηση και η μπάλα τα φάλτσα που είχε καταλήγει στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Φάουλ του Λαμπρόπουλου στο 9΄ εκτελεσμένο από αριστερά, η μπάλα φτάνει ψιλοκρεμαστά στην περιοχή, ο Αλεξανδράτος προλαβαίνει την έξοδο του Πολλάκη, αλλά η κεφαλιά του καταλήγει λίγο άουτ.
Στο 34΄ ο Μπελτσώνιας δεν πιάνει καλά το σουτ μετά την σέντρα του Μπαζάρογλου και η μπάλα περνάει άουτ.
Και πάλι ένα σουτ του Μπελτσώνια στο 38΄ με την μπάλα να κοντράρει στο κεφάλι του Βεκερίδη και καταλήγει κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πολλάκη.
Το ημίχρονο τελειώνει με προβάδισμα των φιλοξενούμενων με σκορ 1-0.
Βρισκόμαστε πλέον στο β΄ ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν γκολ. Οι φιλοξενούμενοι για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να φύγουν νικητές από το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι για να ισοφαρίσουν. 
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους έρχεται στο 60΄ όταν ο Μοντεσάντος κάνει το πρώτο σουτ με τον τερματοφύλακα του Παγκεφαλληνιακού να αποκρούει προσωρινά την μπάλα και στην επαναφορά της με πλασέ ο ίδιος παίκτης την στέλνει στα δίχτυα για το 1-1.
Δυο λεπτά αργότερα ο Παγκεφαλληνιακός μένει με δέκα παίκτες όταν ο Παπαθεοδωρόπουλος αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) για διαμαρτυρία.
Στο 64΄ ο Πολλάκης αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ τη μακρινή σέντρα-σουτ από δεξιά του Διον. Πολλάτου.
Ο ΑΟΚΙ σημειώνει γκολ με τον Φωκά στο 71΄ που ακυρώνεται όμως σωστά με υπόδειξη του β΄βοηθού για φάουλ του Μπαζάρογλου στον Πολλάκη.
Στο 76΄ σε μια προσπάθεια των παικτών του Παγκεφαλληνιακού ο Κίριο κάνει σέντρα από αριστερά, η μπάλα έρχεται στην περιοχή και μετά την προσποίηση του Ζαίμη φτάνει στον Τούρλα αλλά το πλασέ που κάνει καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αγκούσι άουτ σπαταλόντας μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.
Ο Κανάκης “σώζει” τον Παγκεφαλληνιακό από παραβίαση της εστίας του όταν στο σουτ που επιχειρεί ο Κόμητας στο 87΄ αυτός είναι που με κεφαλιά αλλάζει την προς τα δίχτυα πορεία της μπάλας και την στέλνει άουτ πάνω από τα δοκάρια.
Τελικά το γκολ για τον ΑΟΚΙ έρχεται στο 89΄ όταν ο Σπανός παίρνει την μπάλα μετά από παράλληλη πάσα του Μοντεσάντου και αμαρκάριστος με πλασέ γράφει το 2-1 για την ομάδα του.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ. και Μολφέτα Παν.
Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ.Τόγιας), Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Λαμπρόπουλος (32΄Κόμητας), Μπελτσώνιας (46΄Μολφέτας), Μοντεσάντος, Κανάκης, Πολλάτος Αλ. (32΄Μπαζάρογλου), Σπανός.
Παγκεφαλληνιακός:(Ν.Βουτσινάς), Πολλάκης, Κουλουμπής Νικ., Κίριο, Βεκερίδης, Αντωνίου, Αρμάντο, Παπαθεοδωρόπουλος, Ζαϊμη, Τούρλας (85΄ Βουκελάτος), Πλατανίτης, Κοττίνης (46΄ Μερολάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου