Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ  ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ  "ΚΟΥΡΣΑΣ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 3ΑΔΑ Η 4ΑΔΑ ΣTA PLAYOFFS
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ 4ΑΔΑΣ Ο Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ
ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΟΡΙΣΘΟΥΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
Το πιο σημαντικό παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας διεξάγεται την Κυριακή στις 3 μ.μ. στα Τζανάτα, ένα παιχνίδι που θα κρίνει αν θα έχει συνέχεια το όνειρο από το "πουθενά" του Ηρακλή για 4αδα, αλλά και η πιθανότητα εισόδου σε αυτή των φιλοξενούμενων.
Τα πρωτοπόρα Φωκάτα
Η αυλαία όμως της αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο το μεσημέρι όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου,  ο Παπυργιακός θα παίξει μόνο για τη νίκη απέναντι στην Πύλαρο.
Τέλος, την Κυριακή στα Τζανάτα σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον ή και καθόλου θα βρεθούν αντιμέτωποι Πρόννοι και Ανωγή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 23-2-13 ώρα 12:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π.
ΑΒΑΖΑΡΟΣ Π.
2.
Σάββατο 23-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΓΓΕΛ.
ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ.
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.
3.
Κυριακή 24-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 
ΜΟΛΦΕΤΑΣ
ΠΑΝ.
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ










ΓΙΑ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ
ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ  ΠΥΛΑΡΙΑΚΟ
Με ένα παιχνίδι το Σάββατο και ώρα 12:30 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το οποίο έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον ανοίγει η αυλαία της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας.
Είναι αυτό μεταξύ του 2ου του βαθμολογικού πίνακα Παπυργιακού και του 6ου Πυλαριακού.
Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να είναι αυτοί που θα τερματίσουν στην 2η θέση πίσω από τα Φωκάτα αποκτώντας πλεονέκτημα στον ημιτελικό απέναντι στην ομάδα των Πρόννων που έτσι κι αλλιώς θα αντιμετωπίσουν.
Όσον αφορά τον Πυλαριακό και αυτός καίγεται για τη νίκη ώστε σε περίπτωση ήταν του Ηρακλή και της Ανωγής να βρεθεί αυτός στα playoffs
Πάντως ότι και να συμβεί η χρονιά για την ομάδα του Κ. Κουγιανού δε μπορεί να χαρακτηρισθεί αποτυχημένη. Ίσα ίσα θα λέγαμε ότι πέτυχε απόλυτα το στόχο της, σώθηκε από πολύ νωρίς με το εντυπωσιακό του ξεκίνημα και αν δεν υπήρχαν οι πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών στην ομάδα πιθανόν να ήταν από τώρα και στα playoffs.
Τα προβλήματα δε λείπουν από τον προπονητή των φιλοξενουμένων, που επιστρέφει ο Αλ. Ποταμιάνος, ούτε την τελευταία αγωνιστική. 
Ο Π. Καρούσος από την άλλη δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Νικηφόρο πέρασμα του Παπυργιακού 2-0 από τα Μακρυώτικα.
Φαβορί: Δε νομίζουμε ότι το Πυργί θέλει να "αυτοκτονήσει". Είναι καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που στο β΄γύρο απογοήτευσε μέσα από τα πολλά της προβλήματα, έχοντας μόνο μια νίκη επί της Ερύσσου.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Παν. και Αβάζαρο Παν.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

 "ΜΑΧΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ (;) ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ..........
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Με την πρωτιά εδώ και κάποιες αγωνιστικές εξασφαλισμένη και την αγωνία στο κατακόρυφο για έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων που θα τα στείλει απ' ευθείας στον τελικό και στην Α΄κατηγορία, την ίδια ημέρα και ώρα στις Κεραμειές, τα Φωκάτα φιλοξενούν την έκπληξη του β΄γύρου του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας Ηρακλή Πρόννων με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Μια νίκη που σε συνδυασμό με μια ήττα ή ισοπαλία των φιλοξενουμένων στο παιχνίδι των Τζανάτων μεταξύ Πρόννων- Ανωγής του εξασφαλίζει την απ' ευθείας συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό και συγχρόνως τον στέλνει να αγωνίζεται, μετά από ούτε καλά καλά 3 χρόνια "ζωής" στα "σαλόνια" της Α΄κατηγορίας από  την επόμενη χρονιά.
Ο Ηρακλής με μια αξιοθαύμαστη παρουσία στον Β' γύρο ιδιαίτερα στο γήπεδο του δεν θα είναι καθόλου αδιάφορος. Ίσα ίσα θα λέγαμε αφού με μια νίκη θα "τρελάνει" κόσμο εξασφαλίζοντας θέση στην 4αδα. Είναι όμως πιθανόν να του αρκεί και μια ισοπαλία αν η Ανωγή δεν φύγει νικήτρια από τα Τζανάτα την επόμενη ημέρα.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα αντιμετωπίσει τον ίδιο αντίπαλο στον ημιτελικό των playoffs. 
Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική είχαν ρεπό, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντυπωσιακή νίκη 3-1 στην έδρα τους επί της Ανωγής.
Ο Μιχ. Αθηναίος δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για την νίκη με την αγωνία του ως την επόμενη ημέρα στα Τζανάτα για το ευχάριστο νέο.
Ούτε και ο Γ. Γαβριελάτος έχει κάποια ιδιαίτερα και αναμένεται να παίξει με full επιθετικό σχήμα προκειμένου να πετύχει η ομάδα του μια νέα έκπληξη!
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Ισόπαλο με σκορ 1-1 μεταξύ των δυο ομάδων είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας των Τζανάτων. 
Φαβορί: Τα Φωκάτα έχουν τον πρώτο λόγο, όμως ο Ηρακλής με τις τελευταίες "ροπαλιές" του έχει "ξεράνει" κόσμο και πιστεύουμε ότι θέλει προσοχή.
Διαιτητής: Ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Αβάζαρο Χρ. και Μουζακίτη Βασ.  
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ


"ΘΕΜΑ" ΠΡΟΝΝΩΝ  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...... ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 
.... Η ΑΝΩΓΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ 
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή και ώρα 3 μ.μ. στα Τζανάτα πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής αλλά και της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας με τον αγώνα μεταξύ Α.Ο. Πρόννων-Ανωγής.
Ένα παιχνίδι που όπως είναι τα πράγματα (για εμάς είναι λάθος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. που δεν όρισε όλους τους αγώνες την ίδια ώρα ώστε να διαφυλάξει το κύρος του πρωταθλήματος) και με γνωστό το αποτέλεσμα των Κεραμειών μπορεί να έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον ή και καθόλου. 
Με όλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει κάτι σε αυτό το παιχνίδι. Όμως αν τα Φωκάτα επικρατήσουν του Ηρακλή και ο Παπυργιακός του Πυλαριακού ποιο θα είναι το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων με δεδομένο ότι ήδη θα έχουν χάσει την 2η προνομιούχο θέση; Αντίθετα, με τους φιλοξενούμενους που θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται και αυτό δε θα είναι άλλο από την νίκη. Για αυτό λοιπόν και ο τίτλος του ρεπορτάζ μας είναι "θέμα Πρόννων το παιχνίδι".
Στα αγωνιστικά τώρα οι Πρόννοι θέλουν νίκη σε περίπτωση που κάτι "στραβώσει" στο παιχνίδι Παπυργιακού-Πυλαριακού και αυτό θα το γνωρίζουν από το  απόγευμα του Σαββάτου!!!!!
Από την πλευρά της Ανωγής αν το αποτέλεσμα των Κεραμειών είναι ήττα ή ισοπαλία του Ηρακλή θα χρειαστεί μόνο νίκη για να μπει στην 4αδα. Αν όμως περάσει η ομάδα των Πρόννων από εκεί τότε το παιχνίδι των Τζανάτων θα είναι εντελώς αδιάφορο για την ομάδα του Ληξουριού.
Προβλήματα ιδιαίτερα για τον Γ. Κουρκουμέλη δεν υπάρχουν αφού επιστρέφει και ο Σπ. Κουρκουμέλης. Θα απουσιάσει και αυτή την αγωνιστική ο Καρδάρας.
Από την άλλη, ο Γ. Μαλλιώρης έχει ρίξει όλο το βάρος στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του προσπαθώντας να τους πείσει ότι μπορούν έστω και την τελευταία στιγμή να "κλέψουν" την 4η θέση και να βρεθούν στα playoffs. Η απουσία για μια ακόμη αγωνιστική του Ηλ. Αντωνάτου αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα του προπονητή της Ανωγής.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Νίκη για τους Πρόννους στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 2-0.
Φαβορί: Το παιχνίδι είναι "θέμα" Πρόννων. Από εκεί και πέρα όλα μπορούν να συμβούν.
Διαιτητής: Ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλο Σερ. και Αβάζαρο Χρ. 
Η βαθμολογία
(Σε 13 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
26
41- 10
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
23
26 - 15
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
22
29 - 14
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
14
17 - 16
5.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
13
18 - 24
6.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
12
16 - 29
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
01
06 - 48
                · Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
Η επόμενη αγωνιστική 
PLAYOFFS
(Θα ορισθούν από την Ε.Ε.Π.&Κ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου