Κυριακή, Μαρτίου 31

Πολύ μεγάλη η επιτυχία της ομιλίας για τον Αθλητισμό του Σ.Δ.Κ. (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 30/03/2013 στις  19:00 στο  Θέατρο "Κέφαλος" στο Αργοστόλι με πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία ομιλία για τον κλασσικό αθλητισμό, το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου όπου συζητήθηκαν θέματα διατροφής, προπόνησης, αποκατάστασης από τραυματισμούς, προγράμματα για αγώνες δρόμου κ.λ.π.. 
Στην συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις των παρευρισκομένων φίλων του αθλητισμού από τους ομιλητές και το πάνελ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου και την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ του Δήμου Κεφαλονιάς.
Στο πάνελ της εκδήλωσης βρίσκονταν σύσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου με επικεφαλή τον πρόεδρο του κ. Χ. Πρεντάνο ενώ στην αίθουσα υπήρχε αρκετός κόσμος που παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον και μάλιστα συμμετείχε στην εκδήλωση.
Μίλησαν κατά σειρα ο κ. Διον. Φωκάς και οι κυρίες Βάνια Σαμόλη και Κατερίνα Φωκά μέλη της οργανωτικής επιτορπής του Βαλλιάνειου δρόμου όπου απήυθηναν χαιρετισμούς, ο Νικ. φωκάς που ανέλυσε θέματα που αφορούν την κατάλληλη πόδηση και ένδυση των αθλητών, και η κ. Αθηνά Κόκλα από τον Σύλλογο Πάρκο Αγυάς. Πολύ σημαντική επίσης ήταν οι ομιλία του υπαρχηγού των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. και μέλους του Συλλόγου δρομέων σε θέματα πρώτων βοηθειών κ. Στέφανου Κουνάδη παρόντος του αρχηγού κ. Χαρ. Μοσχόπουλου.
Επίσης μίλησαν ο αθλητής-καθηγητής Φ.Α. κ. Γ. Σταματόπουλος, η κ. Ε. Μπεκατώρου ο κ. Δ. Θωμάς και ο κ. Π. Κουλουμπής.
Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του μαραθονοδρόμου Τάσου Παπούλια αθλητή με ειδικές δεξιότητες που μίλησε για μια δική του εμπειρία και πόσο τον έχει βοηθήσει ο αθλητισμός να ξεπεράσει το πρόβλημα του.
Να αναφέρουμε την παρουσία δυο αθλητριών από την Ταϊβάν που όπως μας είπαν ήρθαν για να τρέξουν στον αγώνα και είναι φίλες της κ. Κ. Φωκά.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον δραστήριο Σύλλογο Δρομέων και στον πρόεδρο του κ. Χάρη Πρεντάνο, στην Επιτροπή του Βαλλιάνειου δρόμου στις κυρίες Βάνια Σαμώλη- Κατερίνα Φωκά και κ. Διονύση Φωκά καθώς στην ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ του Δήμου Κεφαλονιάς και σε όλους τους συντελεστές.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου