Παρασκευή, Μαρτίου 8

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ PLAYOFFS

PLAYOFFS
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΩΝ PLAYOFFS (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ)
Και τώρα οι "4"....
Έναρξη λοιπόν την Κυριακή των playoffs της Β' κατηγορίας με δυο πολύ σημαντικές συναντήσεις. Η πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου ομάδα των Φωκάτων φιλοξενεί στις Κεραμειές την Ανωγή και ο Παπυργιακός στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο απόλυτο ντέρμπι, αφού ο ένας στους δυο κερδίζει είσοδο στον τελικό και άνοδο του στην Α' κατηγορία, φιλοξενεί τους δυνατούς και αρκετά ενισχυμένους Πρόννους.
Η 4αδα των playoffs (Φωκάτα-Πρόννοι-Παπυργιακός-Ανωγή)
Και οι τέσσαρες παραπάνω ομάδες θεωρούμε ότι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και με τις ίδιες πιθανότητες μιας και ο τρόπος διεξαγωγής αυτής της σειράς κατά την άποψη μας δεν παρέχει κανένα πλεονέκτημα στις ομάδες που τερμάτισαν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα (1ος και 2ος) και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την προσπάθεια τους.
Αναλυτικά οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης αγωνιστικής των playoffs
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Κυριακή 10-3-13 ώρα 12:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ   
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΓΓ.
Μολφέτας Παν.
Κιόσης Κ.
2.
Κυριακή 10-3-13 ώρα 15:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
Μενεγάτος Ελ.
Κωστόπουλος Σερ.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ..... 
Και οι δυο θέλουν να πάρουν το "πάνω χέρι" για την συμμετοχή στον τελικό και την άνοδο στην Α' κατηγορία
Με τον αγώνα Παπυργιακού-Πρόννων την Κυριακή το μεσημέρι στις 12:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών αγώνων των playoffs ανόδου του τοπικού πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας.
Ένα παιχνίδι με πολύ έντονο ενδιαφέρον αφού από το αποτέλεσμα του ίσως κριθεί και η ομάδα που θα κάνει το μεγάλο βήμα για τον τελικό. Κάτι που ουσιαστικά θα σημάνει αυτομάτως και την άνοδο της στην Α΄κατηγορία την επόμενη περίοδο.
Ο Παπυργιακός, η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος στην Β΄κατηγορία μετά την περυσινή του επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα και την άνοδο του έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο και να επιστρέψει εκεί που φυσιολογικά ανήκει.
Από την άλλη οι Πρόννοι μετά την περυσινή τους περιπέτεια, μπήκαν πολύ δυναμικά στην αρχή αλλά στη συνέχεια η πορεία τους δεν ήταν η ανάλογη με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουν την διαφορά που είχαν αποκτήσει από τους αντιπάλους τους αλλά και να τερματίσουν τελικά στην 3η θέση, βάζοντας τους σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.
Και οι δυο ομάδες θέλουν να κάνουν το πρώτο και σημαντικό βήμα και να δείξουν από την αρχή ποιος είναι το "αφεντικό".
Εμείς περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι στο οποίο πιστεύουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και ο καλύτερος ή αν θέλετε ο ποιο τυχερός ας είναι ο νικητής.
Προβλήματα τόσο για τον Παπυργιακό όσο και τους Πρόννους δεν υπάρχουν ιδιαίτερα και οι ομάδες θα παραταχθούν για το καλύτερο.
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας
Α' γύρος:Οι Πρόννοι είχαν επικρατήσει 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Β' γύρος:Ο Παπυργιακός είχε πάρει τη μεγάλη ρεβάνς και συγχρόνως την 2η θέση στα Τζανάτα με νίκη και ίδιο σκορ 
Φαβορί: Πολύ μεγάλο παιχνίδι με τις δυο ομάδες ικανές για τη νίκη. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει φαβορί και ίσως τα πάντα να κριθούν σε τρία παιχνίδια.
Διαιτητής: Ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Παν. και Κιόση Κων..
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 










ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ....... ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ
Στη συνέχεια η αγωνιστική μεταφέρεται το απόγευμα 15:30 στις Κεραμειές όπου η πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου ομάδα των Φωκάτων φιλοξενεί την 4η Ανωγή σε ένα παιχνίδι που έχει τεράστιο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους.
Τα Φωκάτα με μια πολύ καλή παρουσία, αν και στην αρχή βρέθηκαν πίσω στην βαθμολογία, στη συνέχεια ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να τερματίσουν στην κορυφή και μάλιστα την τελευταία αγωνιστική να χάσουν την απ' ευθείας συμμετοχή στον τελικό και την άνοδο στην Α' κατηγορία από την ίδια ομάδα και το "μπαμ" των Τζανάτων.
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι είχαν δυο νίκες επί των αντιπάλων τους και μάλιστα θα λέγαμε χωρίς ιδιαίτερο "κόπο", ενώ η μεταξύ τους διαφορά έφτασε στους 13 βαθμούς.
Αντίθετα με τους γηπεδούχους η Ανωγή σε μια μέτρια παρουσία κατάφερε να εξασφαλίσει την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή την συμμετοχή της στα playoffs μετά από την μεγάλη νίκη της στα Τζανάτα επί των Πρόννων.
Σαφέστατα εδώ τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά και σίγουρα δεν δικαιολογείται κανένα λάθος αφού δεν υπάρχουν περιθώρια να το διορθωθεί στη συνέχεια.
Τα Φωκάτα μπορεί να δείχνουν πιο ομάδα όμως θεωρούμε με την Ανωγή πιο ενισχυμένη και με την παρουσία του Ηλ. Αντωνάτου που επιστρέφει, χωρίς  άγχος αφού δεν έχει να χάσει τίποτε τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολη για την ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου.
Προβλήματα ιδιαίτερα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν που δείχνουν πανέτοιμες να κάνουν το πρώτο βήμα.
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας
Α' γύρος:Δυναμικό πέρασμα των Φωκάτων από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με την μεγάλη τους νίκη 4-0.
Β' γύρος:Και εδώ τα Φωκάτα επικράτησαν των αντιπάλων τους στις Κεραμειές με σκορ 3-0.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι σε αυτά τα παιχνίδια τα πάντα είναι πιθανά και φυσιολογικά να συμβούν. Ένα μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι κυρίως λόγω έδρας αλλά και καλύτερης ποιότητας σαν ομάδα.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ. και Κωστόπουλο Σερ.. 
Η επόμενη αγωνιστική 
2η των playoffs
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου