Πέμπτη, Απριλίου 25

A1 ΠΟΛO:Ο Ν.Ο.Α. ΣΤΑ PLAYOFFS!!!!!!!!

PLAYOFFS Α1 2012-2013
ΤΕΛΙΚΟΣ Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ


                   

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο Ν.Ο.Α.
Συνέχεια των playoffs της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης αύριο Παρασκευή 26-4-2013 με τους δεύτερους ημιτελικούς αγώνες και τον Ν.Ο.Α. σε μια νέα δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Πειραιά με τον Ν.Ο.Α. τυπικά γηπεδούχο ύστερα από κοινή συμφωνία των δυο ομάδων.
Στον πρώτο αγώνα της σειράς στο ίδιο κολυμβητήριο ο πολύ ανώτερος Ολυμπιακός δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει απέναντι στην ομάδα μας με σκορ 19-5. Κάτι αναμενόμενο όσο και φυσιολογικό αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.
Έτσι η ομάδα του Θ. Ανδρεάκου θα κατέβει στην πισίνα για μια καλή εμφάνιση αλλά και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από τον μεγάλο αντίπαλο της το οποίο θα της φανεί χρήσιμο στη συνέχεια.
Και μόνο που έφτασε ως εδώ ο Ν.Ο.Α. και μάλιστα από τα μισά του πρωταθλήματος χωρίς "ξένο" παίκτη στην σύνθεση του, είναι μια τεράστια επιτυχία και τελικά όλοι αυτό πρέπει να κρατήσουμε σαν παρακαταθήκη και να προχωρήσουμε στη συνέχεια για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Έτσι λοιπόν κλείνοντας (εκτός και αν γίνει ένα μεγάλο θαύμα) η φετινή περίοδος για τον Ν.Ο. Αργοστολίου ας τον χειροκροτήσουμε και παράλληλα να τον ευχαριστήσουμε για όλες τις συγκινήσεις και την χαρά που μας προσέφερε μια ολόκληρη χρονιά!
Η συμμετοχή στα playoffs, αλλά και αυτή, η Ευρωπαϊκή ήταν μια καταξίωση για την ομάδα της Κεφαλονιάς στον χώρο της υδατοσφαίρισης και αυτό πρέπει να προασπίσουμε σαν ομάδα, σαν φίλαθλοι και τελικά επιτέλους σαν πολιτεία.
Προβλήματα στην ομάδα και τον Θοδωρή Ανδρεάκο δεν υπάρχουν.
ΧΙΟΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ...... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ
Στον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε Χίο και Βουλιαγμένη τα πράγματα και εδώ άρχισαν να ξεκαθαρίζουν μετά την πανεύκολη νίκη της ομάδας του Τεό Λοράντου χθες στο κολυμβητήριο του Λαιμού με σκορ 10-2.

Φαβορί φυσικά ήταν από την αρχή ο Ν.Ο.Β. και σίγουρα παραμένει και στο αυριανό παιχνίδι στο Ιονικό κολυμβητήριο του νησιού αφού διαθέτει πολύ καλύτερο σύνολο από την τοπική ομάδα και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να τελειώσει την υπόθεση και να βάλει "ρώτα" για τον τελικό της Α1 όπου εκεί την περιμένει ο Ολυμπιακός.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ιονικό κολυμβητήριο του νησιού. 
Αν χρειαστεί τρίτο τότε θα διεξαχθεί στον Λαιμό την Κυριακή 28-4-2013.
Οι διαιτητές  και παρατηρητές της 2ης αγωνιστικής των playoffs
Παρασκευή 26-4-2013

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα των ημιτελικών των playoffs του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών είναι το εξής:
Παρασκευή 26/4
Ν.Ο. Αργοστολίου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Ν.Ο. Χίου - Ν.Ο. Βουλιαγμένης
Κυριακή 28/4
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ν.Ο. Αργοστολίου (αν χρειαστεί)
Ν.Ο. Βουλιαγμένης - Ν.Ο. Χίου  (αν χρειαστεί)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου