Τρίτη, Απριλίου 30

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

To τριήμερο 26-28 Απριλίου η σχολή ποδοσφαίρου της Arsenal στην Κεφαλονιά συμμετείχε σε δυο μεγάλα ποδοσφαιρικά τουρνουά ακαδημιών, στο διεθνές τουρνουά Ατρεύς στην Αργολίδα στην κατηγορία 2000-2001 και στο 7ο Ιόνιο τουρνουά της Ζακύνθου στις κατηγορίες 2001-2002, 2003-2004 και 2005-2006 με 25 αθλητές και αξιόλογη παρουσία.

Η αποστολή του Ναυπλίου συμμετείχε στον τελικό όπου ηττήθηκε από την Arsenal soccer school  Αφιδνών και κατέκτησε τελικά την 2η θέση, ενώ με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η προσπάθεια των μικρών κανονιέρηδων στο γειτονικό νησί ιδιαίτερα στην ηλικιακή κατηγορία 2003-04 όπου η ομάδα μας κατέκτησε την πρώτη θέση αντιμετωπίζοντας ανάμεσα σε άλλες και της σχόλες ποδοσφαίρου τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού στην Ζάκυνθο.
Το Arsenal soccer school θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές που ηγήθηκαν των απόστολων και ιδιαίτερα τους γονείς που ακολούθησαν τις αποστολές για την εξαιρετική συνεργασία.. Η σχολή μας θα συνεχίσει να επενδύει στο ταλέντο των παιδιών του νησιού μας προσφέροντας τους την ευκαιρία πέρα απ΄ την πρόσβαση στο προπονητικό πρόγραμμα, να συμμετέχουν και σε σημαντικές δραστηριότητες και εκτός Κεφαλονιας.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕA THΣ ΑRSENAL
 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου