Δευτέρα, Απριλίου 15

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ Α.Ε.Κ.-Α.Ο.Κ.Ι.

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του παρατηρητή του αγώνα Α.Ε.Κ.-Α.Ο.Κ.Ι., ο οποίος όπως μας ανέφερε ότι "εκτελούσε εντολές", να απαγορεύσει στα τοπικά Μ.Μ.Ε. που κάλυπταν τον συγκεκριμένο αγώνα να παραμείνουν στην γνωστή τους θέση έξω από τον αγωνιστικό χώρο και μέσα στον στίβο όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Το λόγο δεν τον κατάλαβε κανένας από τους παρευρισκόμενους αφού ακόμη και αν οι υπεύθυνοι θέλουν να επικαλεστούν τον νόμο, (αλήθεια δυο χρόνια γιατί κανείς δεν έλεγε τίποτε για την παρουσία μας εκεί;) θεωρούμε ότι μπορούσε να είχε ξεπεραστεί με την καλή θέληση που θα βοηθούσε  την προσπάθεια μας να μεταφέρουμε τα γεγονότα με πλήρη αντικειμενικότητα.

Αλήθεια, πως θα γινόταν να μεταφέρουμε αντικειμενικά και ασφαλέστατα τα γεγονότα αν είχαμε εγκατασταθεί στην θέση που μας υποδείχθηκε πίσω από τα τέρματα;
Η ουσία είναι ότι όλοι οι άνθρωποι των τοπικών Μ.Μ.Ε. δεν έχουν δώσει ποτέ και σε κανέναν δικαίωμα ούτε έχουν δημιουργήσει το παραμικρό για να αντιμετωπίζονται κατ’ αυτό τον τρόπο.
Κρίμα γιατί το χόμπι μας και την αγάπη μας για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου δεν λήφθηκε σοβαρά υπόψην από τους ανθρώπους οι οποίοι θα έπρεπε να είναι κοντά μας και να μας βοηθούν αφού ο στόχος μας είναι κοινός.
Αν είμαστε επαγγελματίες και είχαμε την δυνατότητα να έχουμε τηλεφακούς σίγουρα ο χώρος μπορεί να μας κάλυπτε. Όμως τα ερασιτεχνικά μέσα που διαθέτουμε  δεν μας το επιτρέπουν.
Τέλος μακάρι η ενέργεια αυτή να βοηθήσει το τοπικό ποδόσφαιρο που πιθανόν για αυτό που βλέπουμε να φταίει η παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο και να έρθουν καλύτερες μέρες.
Επειδή είμαστε σίγουροι για την απάντηση που θα πάρουμε το μόνο που θα αναφέρουμε για να τους προλάβουμε είναι ότι κάποια στιγμή ΟΛΟΙ μας θα πρέπει να κοιτάξουμε το δάσος και όχι το δέντρο!
Τέλος συμφωνούμε απόλυτα με το ρεπορτάζ της Κεφαλονίτικης ιστοσελίδας inkefalonia.gr για το συγκεκριμένο θέμα και όλοι μαζί οι άνθρωποι του αθλητικού τύπου υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα ώστε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο των νησιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου