Κυριακή, Απριλίου 28

ΓΚΟΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ)



Ένα διαφορετικό τουρνουά ποδοσφαίρου έγινε σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπου Παγκεφαλληνιακός, Παλληξουριακός και Παπυργιακός με τις παιδικές τους ομάδες, πέτυχαν πολλά γκολ για να αναδειχθεί τελικά νικήτρια η ανθρωπιά.

Οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και έδωσαν το παρών στο γήπεδο, καθώς σκοπός του τουρνουά ήταν να συγκεντρωθούν τρόφιμα για άπορους συνανθρώπους μας που έχουν την δική μας ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες που έρχονται. 
Η πράξη τους αυτή συν το νεαρόν της ηλικίας τους δείχνει το τεράστιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό τους πρόσωπο σε πολύ δύσκολες για την πατρίδα μας μέρες λόγω της οικονομικής κρίσης.
Το τουρνουά πρέπει να αναφέρουμε ότι διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας και το Γενικό φιλόπτωχο Ταμείον ο "Άγιος Γεράσιμος". Τελέσθηκε  δε υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
Παρόντες από την ιεραρχία ο αρχιμανδρίτης πατήρ Γεράσιμος Φωκάς και ο πατήρ Ιωάνης Μεσολωράς εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Αργοστολίου, οι οποίοι μίλησαν στους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους συνεχάρησαν για την συμμετοχή τους στο τουρνουά.
Παρόντες ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ.κ. Ε. Μαζαράκης και Θ. Βαλσαμής, μέλη των Δ.Σ. των τριών Σωματείων που συμμετείχαν, αρκετός κόσμος και σύσσωμο το Δ.Σ. του Φιλόπτωχου ταμείου "Άγιος Γεράσιμος".
Δηλώσεις:
Αρχιμανδρίτης πατήρ Γεράσιμος Φωκάς


Β. Μαζαράκης πρόεδρος Ε.Π.Σ.Κ.Ι.


Πατήρ Ιωάννης Μεσολωράς


Το φωτορεπορτάζ μας από το τουρνουά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου