Παρασκευή, Απριλίου 19

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 2ου ΤΕΛΙΚΟΥ PLAYOFFS

PLAYOFFS
2ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ PLAYOFFS
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

 
Πράξη δεύτερη των αγώνων playoffs του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας αφού την  Κυριακή στα πλαίσια του δεύτερου τελικού αγώνα της σειράς, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου συνεχίζεται η "μάχη" για τον τίτλο του πρωταθλητή. Μετά την ισοπαλία του πρώτου αγώνα οι ομάδες θα συναντηθούν σε μια σειρά τριών αγώνων με την αγωνία να φτάνει στο κατακόρυφο.
Αναλυτικά ο διαιτητής και βοηθοί του 2ου τελικού των playoffs
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Κυριακή 21-4-13 ώρα 16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ
Βασιλόπουλος Δημ.
Ματιάτος Διον.

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
      

    











ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
Συνέχεια λοιπόν των "μαχών" στα playoffs του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας με την αγωνία να κτυπάει "κόκκινο".
Την προσεχή Κυριακή Α.Ο.Κ.Ι., τυπικά γηπεδούχος, και Α.Ε.Κ. στις 4 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη σειρά. Μια νίκη που θα δώσει το πάνω χέρι και το ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια στην ομάδα που θα τα καταφέρει και παράλληλα θα μεταφέρει στην ηττημένη το άγχος και την αβεβαιότητα στον τρίτο και τελευταίο αγώνα.
Ο Ηλίας Κοσμάτος με ωραία προσπάθεια πετυχαίνει το 1-0 στον 1ο τελικό
Όπως έδειξαν και στον πρώτο τελικό οι δυο ομάδες θέλουν πολύ να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα για αυτό οι αγώνες τους αποκτούν μια άγρια και δυνατή ομορφιά. 
Η Α.Ε.Κ. την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε μια καλή εικόνα για ένα και παραπάνω ημίχρονο, προηγήθηκε 1-0, ξεπέρναγε τις δύσκολες καταστάσεις στην εστία του Άννινου και έδειχνε ικανή για το 1-0 στην σειρά. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε, αφού αδικαιολόγητα μετά το 60', έπεσε αισθητά η απόδοση της και όχι μόνο ισοφαρίστηκε αλλά στο τέλος παραλίγο να χάσει και το παιχνίδι.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. από την άλλη με μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι του και με την σοβαρή απουσία του φετινού της ηγέτη Θανάση Μπαζάρογλου, έπαιξε έξυπνα, έδωσε χώρο στην αντίπαλο του και χτύπαγε στις αντεπιθέσεις πότε με τον Γιάννη Βουκελάτο πότε με τον Αλέκο Πολλάτο αλλά και τον Σταύρο Μοντεσάντο. 
Ο Σπύρος Αλεξανδράτος πετυχαίνει την ισοφάριση και το τελικό 1-1 στον 1ο τελικό
Το παιχνίδι της Κυριακής φυσικά δεν θα έχει καμία ομοιότητα με αυτό του πρώτου τελικού αφού αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα πολύ πιο ενδιαφέρον και με ιδιαίτερες συγκινήσεις. Και οι δυο ομάδες γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα του δεύτερου τελικού και ιδιαίτερα για την Α.Ε.Κ. που στην ουσία με την ισοπαλία και το εντός έδρας γκολ που δέχθηκε έχασε το πλεονέκτημα έδρας που κέρδισε με τόσο κόπο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Προβλήματα στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου δεν υπάρχουν όπως και σε αυτή του Γ. Τόγια ο οποίος με ιδιαίτερη ευχαρίστηση βλέπει να επιστρέφει στην βασική του ενδεκάδα ο κινητήριος μοχλός της, θανάσης Μπαζάρογλου που εξέτισε την ποινή του.
Τέτοιες μονομαχίες μεταξύ Κρούτη-Σπανού αναμένονται πολλές
Οι δύο ομάδες συναντώνται φέτος για 4η φορά. Στις δυο προηγούμενες για το πρωτάθλημα η Α.Ε.Κ. είχε επικρατήσει στο παιχνίδι του α΄γύρου 1-0,  σε αυτό του β΄ οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1 ενώ στον 1ο τελικό των playoffs αναδείχθηκαν ισόπαλες και πάλι με σκορ 1-1. Και τα τρία έγιναν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αφού έχουν κοινή έδρα σε αυτό οι δυο ομάδες. 
Φαβορί: Δεν υπάρχει φαβορί σε τέτοια παιχνίδια, αφού εκτός της ικανότητας και αν θέλετε της τύχης, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες για την τελική τους εξέλιξη για αυτό άλλωστε τα κάνουν και πολύ ενδιαφέροντα.


Διαιτητής ο κ.  Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Δ. Ματιάτο μια πολύ καλή και έμπειρη τριάδα που στο χέρι της είναι να περάσει απαρατήρητη, κάτι που προσωπικά πιστεύουμε ότι θα καταφέρει, αρκεί και οι ποδοσφαιριστές να δείξουν την ανάλογη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους.
Δηλώσεις:
Πολλάκης Μάκης (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)
"Το παιχνίδι της Κυριακής είναι καθοριστικό για την ομάδα μου. 
Σαφώς και δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμη. Σε αυτό όμως το παιχνίδι πρέπει να μπούμε δυνατά και συγκεντρωμένοι με στόχο να πετύχουμε κάποιο τέρμα που θα μας βάλει μπροστά στην διεκδίκηση της νίκης και θα μας αποβάλει το άγχος.
Είμαστε πανέτοιμοι και θα κατέβουμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να πάρουμε το πάνω χέρι.
Ο Α.Ο.Κ.Ι είναι μια δυνατή και έμπειρη ομάδα που θα προσπαθήσει να κρατήσει το σκορ χαμηλά και θα επιδιώξει να μας απειλήσει στην κόντρα ή με μεγάλες μπαλιές όπως έγινε και στο πρώτο ματς.
Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά θεωρώ ότι αν από την αρχή επιβάλουμε τον ρυθμό μας και επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι τα γκολ κάποια στιγμή θα έρθουν.
Δεν πρέπει να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να παρασυρθούμε από το παιχνίδι των αντιπάλων μας, όπως έγινε στο πρώτο ματς και συγκεκριμένα στο τελευταίο 20λεπτο όπου βραχυκυκλώσαμε, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας με αποτέλεσμα να  ισοφαρίσουν.
Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και όλα τα παιδιά έχουμε δείξει μέχρι τώρα πως παίζουμε το πιο τεχνικό ποδόσφαιρο στην Κεφαλλονιά για αυτό και όλοι μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά.

Τέλος εγώ προσωπικά θεωρώ ότι όλα  εξαρτώνται από το δικό μας παιχνίδι και την εικόνα που θα παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο".

Πολλάτος Δημήτρης (ποδοσφαιριστής Α.Ο.Κ.Ι.)
"Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο τώρα που παίζουμε εντός. 
Και οι δύο ομάδες έχουμε πολύ καλό υλικό σε παίχτες και θα παλέψουμε για τη νίκη. 
Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν πιο κουρασμένοι από τους ημιτελικούς με την Εικοσιμία και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. 
Όμως θεωρώ ότι παλέψαμε πολύ, παρά την απουσία κάποιων παικτών και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Την Κυριακή θα παλέψουμε το ίδιο και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου