Κυριακή, Ιουνίου 30

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ "ΦΩΚΑΤΑ 2013" (ΦΩΤΟ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ)


Πραγματοπoιήθηκε σήμερα στα Φωκάτα ο 2ος δρόμος "Φωκάτα 2013" με πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο σε συμμετοχές, αφού έλαβαν μέρος πάνω από 130 άτομα, αλλά και οργανωτικά άγγιξε το τέλειο.
Η εκκίνηση για τους ενήλικες δόθηκε από το προαύλιο της εκκλησίας του Αη Γιάννη και οι συμμετέχοντες αφού διάνυσαν μια απόσταση περ. 5 Km τερμάτισαν στον ίδιο χώρο.
Για τους μικρούς μέχρι 6 ετών έγινε συμβολικά ένας δρόμος 50 μ. εντός του προαυλίου της εκκλησίας.
Τέλος για τα παιδιά μέχρι 12 ετών αφού έτρεξαν μια απόσταση 550 μ. τερμάτισαν και αυτοί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.
Μετά τον τερματισμό υπήρχε πλούσιος μπουφές με γλυκίσματα από τα χέρια των νοικοκυρών-μελών του Συλλόγου του Α.Ο. Φωκάτων καθώς και νερά αναψυκτικά.
Στη σύντομη ομιλία του ο δραστήριος πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Φωκάς ευχαρίστησε τους αθλητές που συμμετείχαν, τις νοικοκυρές μέλη του Συλλόγου και τους χορηγούς.
Τέλος έγινε απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και αναμνηστικών Διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.
Επίσης ξεχωριστή βράβευση έγινε στον μικρότερο συμμετέχοντα αθλητή που ήταν μόλις 8 μηνών!
Χαιρετισμό επίσης απήυθυναν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγ. Κωνσταντάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου δρομέων Κεφαλονιάς κ. Χ. Πρεντάνος.
Πολλά συγχαρητήρια στον δραστήριο Σύλλογο του Α.Ο. Φωκάτων καθώς και στον ακούραστο πρόεδρο του κ. Νίκο Φωκά.
Το ραντεβού ανανεώνεται για του χρόνου και τον 3ο δρόμο "Φωκάτα 2014".
Να σημειώσουμε ότι τα αποτελέσματα και οι θέσεις που τερμάτισαν οι αθλητές θα κοινοποιηθούν άμεσα απο τον Σύλλογο των Φωκάτων και θα σας τα αναφέρουμε αμέσως.
Δηλώσεις:
Ν. Φωκάς πρόεδρος Α.Ο. Φωκάτων


Α. Κωνσταντάκης πρόεδρος ΚΕΔΗΚΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου