Παρασκευή, Ιουνίου 21

Η επίσημη προπόνηση της Εθνικής Κ-20


Την επίσημη προπόνησή της στο Kamil Ocak Stadium, γήπεδο της πρεμιέρας με αντίπαλο το Μεξικό, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου η Εθνική Ομάδα Κ-20. Το πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο ακολούθησαν όλοι οι διεθνείς, περιελάμβανε τακτική και εκπαιδευτικό διπλό. 
Μετά το τέλος της προπόνησης τοπική εταιρία παραγωγής μπακλαβά προσέφερε στα μέλη της ελληνικής αποστολής κομμάτια από το δημοφιλές γλυκό (το Γκαζιαντέπ θεωρείται ως η πόλη του μπακλαβά), γεγονός που προκάλεσε τα χειροκροτήματα και τα θετικά σχόλια των παικτών και καλύφθηκε, μάλιστα, από την τουρκική τηλεόραση.
Εξάλλου, η FIFA γνωστοποίησε τους διαιτητές του πρώτου αγώνα της Εθνικής με το Μεξικό. Διαιτητής ορίστηκε ο Πίτερ Ο΄ Λίρι από τη Νέα Ζηλανδία, με βοηθούς τους Γιαν Χέντρικ Χιντζ (Νέα Ζηλανδία)-Ράβινες Κουμάρ (νησιά Φίτζι) και 4ο διαιτητή τον Αυστραλό Μπέντζαμιν Γουΐλιαμς.
Την πρεμιέρα της Εθνικής θα παρακολουθήσει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στο Γκαζιαντέπ το απόγευμα της Παρασκευής 21/6.
Η FIFA ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρός της, Γιόζεφ Μπλάτερ, θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων ανάμεσα στην Κούβα και τη Ν. Κορέα, την Παρασκευή 21/6 και ώρα 18:00 στην Καισάρεια. 

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας περιελάμβανε για τους διεθνείς αποκατάσταση-αποθεραπεία στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ υπήρξε και ενημέρωση από τους υπεύθυνους της FIFA για θέματα doping. Τέλος, το προπονητικό τιμ ανέλυσε σε video τον τρόπο παιχνιδιού των Μεξικανών. 
Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει προπόνηση στις 17:00 στο προπονητικό κέντρο GASKI, ενώ στις 19:30 είναι προγραμματισμένη στο Kamil Ocak Stadium η επίσημη συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Τσάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου