Σάββατο, Ιουνίου 22

ΥΨΗΛΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ (Δηλώσεις)

Στα Φαρακλάτα και στο Ενωσιακό γήπεδο διεξήχθη χθες το βράδυ ένας πολύ σημαντικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του νησιού. Συγκεκριμένα μιας παρέας φίλων των Γιάννη Κουμαριώτη και Διονύση Πετεινάτου και μιας άλλης του προπονητή Νίκου Βουτσινά.
Αν και τα χρόνια έχουν αφήσει κάποια σημάδια στους παλιούς μας "αστέρες", (κοιλίτσες, άσπρα μαλάκια, λίγο "ζόρι") εν τούτοις το θέαμα από όσους αγωνίστηκαν ήταν εντυπωσιακό και θα λέγαμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς, μαγεύοντας με την στρογγυλή «θεά» στα πόδια τους, θα μπορούσαν άνετα να σταθούν ακόμη και στην Α΄κατηγορία.
Βλέπετε το άθλημα το γνωρίζουν όσο λίγοι τόσο καλά, αφού όσο και αν ο χρόνος τους έχει επηρεάσει η τέχνη είναι αυτή που μένει και πραγματικά ήταν κρίμα η ελάχιστη παρουσία των φίλων του ποδοσφαίρου στα Φαρακλάτα. Σίγουρα έχασαν!!

Σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχουν ουσιαστικά νικητές και ηττημένοι, η άμιλλα και τα θετικά μηνύματα που βγαίνουν από αυτό είναι το μοναδικό κέρδος. 
Απλά να αναφέρουμε για την ιστορία ότι η ομάδα του Νίκου Βουτσινά, πιο «φρέσκια» επικράτησε των αντιπάλων της με σκορ 6-4.
Βέβαια ποιος είδε τον «Τζοφ» και δεν «φοβήθηκε» μετά την ήττα, αφού ποτέ, ακόμη και σε τέτοια παιχνίδια δεν θέλει να χάνει!!!!
Άλλωστε οι αποκρούσεις του ήταν εντυπωσιακές και μας θύμισε εποχές που πραγματικά ο Γιάννης ήταν το κάτι άλλο κάτω από τα γκολπόστ της μεγάλης του αγάπης, του Κεφαλληνιακού.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο «παλιός» κ. Παναγής Κομητόπουλος.
Οι συνθέσεις
Μπλέ:(Ν. Βουτσινάς):, Κουμαριώτης Αγγ., Πασχάκης, Παπαροϊάδης, Μοσχονάς Π., Θωμάς, Αλυσανδράτος Σπ., Βουτσινάς Θαν., Μπαζάρογλου Μιχ., Μπαζίγος, Κοσμετάτος, Τραυλός.
Έπαιξαν και οι: Ψυχογιός, Βουτσινάς Νικ. και Παντελειός Δήμος.
Κίτρινοι:(Γ. Κουμαριώτης-Δ. Πετεινάτος), Κουμαριώτης Γιαν., Καλογηράτος, Παπαναστασάτος Αγγ., Πολλάκης Γιωργ., Λαμπρόπουλος, Αθηναίος, Βικάτος, Πετεινάτος Δημ., Πετεινάτος Διον., Βαλεντής Διον., Κοσμάτος Ελ..
Έπαιξαν και οι: Κρούσος Σπ., Φωής Τ..
Τίμησαν με την παρουσία τους, τους παλαιμάχους του νησιού ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ.κ. Β. Μαζαράκης και Θ. Βαλσαμής.
Διονύσης Πετεινάτος
                       
Σταύρος Τραυλός 




Γεράσιμος Θωμάς



Νίκος Βουτσινάς

Μιχάλης Μπαζάρογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου