Τετάρτη, Ιουνίου 26

Φουρλάνος: «Παραμένουμε εντός στόχου»


Την πεποίθησή του ότι η Εθνική Ομάδα Κ-20 θα καταφέρει να προκριθεί στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων της Τουρκίας εξέφρασε σε δηλώσεις του στο epo.gr ο Σπύρος Φουρλάνος.
«Είναι αλήθεια ότι θέλαμε πολύ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με το Μάλι για να σφραγίσουμε το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση από τον δεύτερό μας αγώνα. Δεν τα καταφέραμε γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα και παίκτες με πλούσια αθλητικά προσόντα. Ωστόσο, παραμένουμε εντός στόχου και πιστεύω ότι στον αγώνα της Παρασκευής θα πραγματοποιήσουμε αυτό για το οποίο δουλέψαμε τον τελευταίο καιρό. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματούν εδώ οι φιλοδοξίες μας. Κάθε άλλο, στα νοκ-άουτ ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα και αυτή η Εθνική έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνει μια χαρά», ήταν το σχόλιο του διεθνή μέσου.
Εξάλλου, το απόγευμα της Τετάρτης 26/6 οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με το Μάλι προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Τράμπζονσπορ. Στο πρόγραμμα πήραν μέρος κανονικά οι Λυκογιάννης και Κωνσταντινίδης.
Οι υπόλοιποι διεθνείς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα του ξενοδοχείου.
Την Πέμπτη 27/6 η Εθνική θα πραγματοποιήσει την επίσημη προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα με την Παραγουάη (Huseyin Avri Aker Stadium) στις 17:45, ενώ 45 λεπτά αργότερα έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου του κ. Τσάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου