Τρίτη, Ιουνίου 18

Α.Ε.Κ.: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ!!


Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. με την οποία κάνει μια αναδρομή στο πρωτάθλημα που έφυγε σαν έναν μικρό απολογισμό, ενώ στο τέλος αφήνει αιχμές για κάποια δημοσιογραφικά σχόλια κατά την διάρκεια της σεζόν.
Ας δούμε αναλυτικά τι λέει η ανακοίνωση των πρωταθλητών.
Με τη λήξη της αθλητικής ποδοσφαιρικής χρονιάς 2012-2013, συνεδρίασε το Δ.Σ. του σωματείου και αποφάσισε την έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης:
1. Αγωνιστική επιτυχία Α.Ε.Κ.
To σωματείο Α.Ε. Κεφαλληνίας συγχαίρει ολόψυχα τους αθλητές ποδοσφαιριστές μας, το προπονητή και το τεχνικό επιτελείο για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. επιτυχία που είναι η ανώτατη δυνατή διάκριση στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Κ.Ι. που συμμετείχαν.
Επιπρόσθετα, η αξιέπαινη προσπάθειά τους στο Ειδικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2013 για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, γέμισε όλους μας με γνώση και εμπειρία που το σωματείο μας θα αξιοποιήσει στο άμεσο μέλλον στο σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε εκτιμάται ως επιτυχημένη, αφού επετεύχθησαν οι στόχοι που είχαν τεθεί στην αρχή της χρονιάς.
2. Αθλητικός σκοπός του σωματείου:
Ο σκοπός του σωματείου μας, όπως περιγράφεται στο καταστατικό του, είναι η καλλιέργεια του αθλητισμού και η εξύψωση του αθλητικού πνεύματος, εις του οποίου την επιδίωξη το σωματείο μας, τα μέλη μας, οι 138 ποδοσφαιριστές μας και οι συνεργάτες μας πάντα θα παραμένουν συγκεντρωμένοι ώστε πάντα να επιτυγχάνουμε τις ανώτατες διακρίσεις στον αθλητικό χώρο που υπηρετούμε.
Όποτε κρίνει ότι θα υπάρξει ανάγκη και τις χρονικές στιγμές που θα επιλεγούν ως κατάλληλες σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, το σωματείο θα συνεχίσει να εκδίδει τις σχετικές με το σκοπό αυτό ανακοινώσεις ή θα οργανώνει για τον ανωτέρω σκοπό συνεντεύξεις τύπου (ως εκ τούτου δεν εκφράζουν τον αθλητικό σκοπό του καθαρά ερασιτεχνικού σωματείου μας δημοσιεύματα εφημερίδων του νησιού μας, όπως αυτό με τίτλο «αίμα μυρίζουν τα μπαράζ ΑΕΚ-ΑΟΚΙ» ή δημοσιογραφικά σχόλια όπως «… κανένας από τους προπονητές των δύο ομάδων δεν θέλησε να μιλήσει, αρκεί να αναλογιστούμε ότι οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στο champions league ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ τους δημοσιογράφους για να τους κάνουν δηλώσεις»).
Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κεφαλληνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου