Παρασκευή, Ιουνίου 28

FIFA U-20 Turkey 2013: Αήττητη πρόκριση για την Εθνική!


Στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου προκρίθηκε η Εθνική κάτω των 20 ετών, προσθέτοντας άλλη μία επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματά του! Η «γαλανόλευκη» αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Παραγουάη, τερμάτισε επικεφαλής (μαζί με την αντίπαλό της) και αήττητη στον 4ο όμιλο και το ταξίδι της στο Μουντιάλ θα συνεχιστεί την προσεχή Τρίτη στο Γκαζιαντέπ.Πρόκριση με... βολική ισοπαλία για την Νέων, 1-1 με Παραγουάη | onsports.gr
Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα σε ακόμα ένα παιχνίδι μπήκαν στο αγωνιστικό τερέν για να παίξουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας και πέτυχαν το σκοπό τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ανεξάρτητα από το αριθμητικό πλεονέκτημα που τους εκχώρησε η αποβολή του Γκόμεζ στο 24’, οι διεθνείς μας είχαν αποκτήσει ήδη τον έλεγχο του αγώνα (με κατοχή μπάλας 65%-35%) και έψαχναν την ευκαιρία για το προβάδισμα στο σκορ. Οι περιπτώσεις που αναζήτησαν το γκολ ήταν πολλές. Είτε με πλασέ εντός περιοχής (όπως του Μπουχαλάκη στο 13’) είτε με μακρινά σουτ (όπως του Σταφυλλίδη στο 45’ που έστειλε την πάλα στο δοκάρι).
Τον σκοπό τους πέτυχαν, τελικά, στο 68’ όταν ο Σταφυλλίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Διαμαντάκος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, μια στιγμή αδράνειας ύστερα από πέντε λεπτά, έδωσε το δικαίωμα στον Μοντενέγκρο να σημειώσει ένα εντυπωσιακό τέρμα και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα.
Ο διαιτητής από την Γκάμπια Μπακαρί Γκασάμα παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Μπαλμπουένα.
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Σταφυλλίδης, Τριανταφυλλόπουλος (36’ Μπουγαϊδης), Μπάλλας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κολοβός, Λυκογιάννης (60’ Γιαννιώτας), Κουρμπέλης, Κωνσταντινίδης, Μπουχαλάκης (73’ Πέλκας).
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Μορέλ, Μαρέκο, Παρέδες, Αλόνσο, Γκόμεζ, Ραμίρεζ (74’ Κορέα), Σανάμπρια (58’ Χιμένεζ), Γκονζάλεζ (46’ Μοντενέγκρο), Πιρις Ντα Μότα, Μπαλμπουένα, Ρόχας.
Γ. Σαρρής: «Τους πιστεύουμε και θα είμαστε κοντά τους»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση μετά τη λήξη του αγώνα Ελλάδα-Παραγουάη για το Μουντιάλ Κ-20 που διεξάγεται στην Τουρκία και την πρόκριση της Εθνικής μας στη φάση των "16" της διοργάνωσης. 
Γιώργος Σαρρής: 

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στους προπονητές τους για την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Οι Εθνικές Ομάδες συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους και το ελληνικό ποδόσφαιρο αποδεικνύει ότι έχει και παρόν και μέλλον. Εύχομαι στην Εθνική Ομάδα Κ-20 να πετύχει άλλη μία πρόκριση στη διοργάνωση την προσεχή εβδομάδα και εκτιμώ ότι μπορεί να το κάνει. Αρκεί να το πιστέψουν οι παίκτες της. Εμείς τους πιστεύουμε και θα είμαστε κοντά τους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου