Τετάρτη, Ιουνίου 19

Τέλος από τo N.O.B. οι Στέλιος Πρωτονοτάριος και Γιώργος Χατζηδάκης.


Λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων παρελθόν από τη Βουλιαγμένη αποτελούν πια, ο τερματοφύλακας Στέλιος Πρωτονοτάριος και ο φουνταριστός Γιώργος Χατζηδάκης.
Σχετικά για αυτό ο Ν.Ο.Β. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους δυο 32χρονους πρώην πλέον αθλητές του.
Ας δούμε τι λέει αναλυτικά:
protonotarios«Ο ΝΟΒ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Στέλιο για την προσφορά του στη Βουλιαγμένη. Αγωνιζόμενος ανελλιπώς τα τελευταία 20 χρόνια με το σκουφάκι της ομάδας, είναι ένας αθλητής που αποτέλεσε υπόδειγμα για τους συναθλητές του όλα αυτά τα χρόνια, τόσο με την αγωνιστική του παρουσία όσο και ως χαρακτήρας. Η διοίκηση και οι προπονητές του Ομίλου του εύχονται καλή τύχη στην προσωπική και αθλητική του ζωή. Ελπίζουμε ότι θα παραμείνει κοντά στην οικογένεια του ΝΟΒ στο μέλλον» σημειώνει η ανακοίνωση του ΝΟΒ, για τον πρώτο. 
Αντίστοιχα, η σχετική ανακοίνωση για τον δεύτερο: «Ο Γιώργος ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του ΝΟΒ και αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με την ομάδα τιμώντας όσο λίγοι το σκουφάκι της Βουλιαγμένης και ξεχωρίζοντας με το ήθος, την αγωνιστικότητά του και την αγάπη του για τη Βουλιαγμένη Ο ΝΟΒ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή τύχη. Είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνει κοντά στην οικογένεια του Ομίλου που και ο ίδιος τόσο πολύ αγαπά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου