Σάββατο, Ιουλίου 13

ΙΘΑΚΗ:Εντυπωσιακή η 1η ημέρα των διασυλλογικών Ιστιοπλοϊκών αγώνων στην Ιθάκη

Φωτογραφία: ΙΘΑΚΗ-ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ!!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο μαγευτικό λιμάνι του πανέμορφου Βαθιού της Ιθάκης η πρώτη ημέρα των των διασυλλογικών αγώνων ιστιοπλοίας «ΙΘΑΚΗ 2013» (OPTIMIST και Laser 4.7).
Η έναρξη των αγώνων καθυστέρησε με αιτία την άπνια που υπήρχε το πρωί στον χώρο διεξαγωγής. Όμως στη συνέχεια ο άνεμος ήταν όπως έπρεπε για να γίνουν πολύ εντυπωσιακές και με μεγάλο ενδιαφέρον κούρσες.
Συμμετέχουν οι όμιλοι: Αίολος Καλαμάτας, Αίγιο, Ψαθόπυργος, Βόλος, Πάτρα, Λευκάδα, Κιάτο, Κεφαλονιά  και ο τοπικός Όμιλος με 59 σκάφη.
Φωτογραφία: Λιγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες
Εντυπωσιακό στοιχείο η παρουσία του κόσμου της Ιθάκης, ο οποίος φαίνεται να έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται στον Σύλλογο της Προόδου.
Η συνέχεια αύριο το πρωί στις 11:00 με τους αγώνες της δεύτερης ημέρας που αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 17:00.
Αργότερα στις 20:00 στο εντευκτήριο του Ομίλου θα γίνουν οι απονομές στους νικητές και το όμορφο αυτό αγωνιστικό διήμερο θα ολοκληρωθεί με μια δεξίωση την οποία θα επιμεληθούν οι γονείς των αθλητών του τοπικού ιστιοπλοϊκού ομίλου.
Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους βοηθούν να πετύχει αυτή η διοργάνωση, μα πολλά περισσότερα στην προπονήτρια, τα παιδιά της Προόδου αλλά και στον κόσμο που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε τελικά να πετύχουν μια άρτια διοργάνωση.
Η πάνω φώτο είναι του φίλου από την Ιθάκη Μάκη Ράπτη τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου